وی با تاکید براینکه برای دانشجویان متاهلی که مشکل نازایی دارند 3 میلیون تومان تسهیلات درمان در نظر گرفته شده است، ادامه داد: از این میزان 1.5 میلیون تومان برای سونوگرافی و پاراکلینیک و 1.5 میلیون تومان دیگر برای هزینه دارو در نظر گرفته شده که البته این رقم در قالب تسهیلات دانشجویی به دانشجویان روزانه پرداخت میشود و البته این رقم در کلینیکهای تخصصی 7 میلیون تومان است.
تقی زاده با بیان اینکه طرح بهبود تغذیه مادران باردار خانوادههای دانشجویی اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: در این راستا بانوانی که خود یا همسر آنها دانشجو هستند، سه ماه پس از بارداری تا شش ماه پس از تولد نوزاد از سبد غذایی برخوردار میشوند.
وی با بیان اینکه این طرح با همکاری بنیاد علوی اجرا می شود، ادامه داد: دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور میتوانند برای بهرهمندی از این طرح، پس از ثبتنام از طریق صندوق رفاه هر دو ماه یکبار سبد غذایی را دریافت کنند.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در ادامه با بیان اینکه طی سالهای 94 و 95 ، 1300 میلیارد ریال وام شهریه برای دانشجویان دولتی، آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی و علمی کاربردی در نظر گرفته شده است، بیان کرد: با توجه به اینکه این اعتبار از محل ردیفهای تملک دارایی تامین میشود تاکنون 37 میلیارد تومان از این رقم تخصیص یافته و برای نیمسال دوم بین 65 تا 70 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: امسال 980 میلیارد ریال برای وام تحصیلی در نظر گرفته شده که این رقم مختص دانشجویان روزانه دانشگاههای دولتی است.
تقی زاده گفت: برای سایر وامها نظیر وامهای ضروری استعداد درخشان و مبتکر محدودیتی نداریم و این وام مشروط بر ارائه مستندات پرداخت میشود.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه وام بنیاد علوی ویژه دانشجویان روزانه و شبانه دانشگاههای دولتی است، یادآور شد: وام بنیاد علوی برای دانشجویان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در نظر گرفته شده که با توجه به تفاهمنامه منعقد شده با این بنیاد 8 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و چنانچه هزینه شود مقدار آن در سال آینده افزایش خواهد یافت.ایسنا