به گزارش شفا آنلاین : رسول دیناروند گفت: در دولت نهم یکبار با دلالان ناصرخسرو برخورد محکم و قاطعی صورت گرفت، بهاین ترتیب که با بازرسیهای پلیس و شناساییهایی که از قبل انجامشده بود و همکاری دادستانی تمام داروها و کالاهای قاچاق و تهدیدکننده امنیت مردم جمعآوری شد.
وی افزود: میتوانیم بگوییم زمانی عرضه کالاهای قاچاق به صفر میرسد که در کنار برخورد محکم و مناسب، تقاضایی نیز برای آنها وجود نداشته باشد، مانند سیگار که تنها با بالا رفتن آگاهی مردم میتوان امید داشت آمار مصرفکنندگانش کاهش یابد.
معمولاٌ کسانی که بیمه ندارند برای تهیه دارو موردنظرشان به ناصرخسرو مراجعه میکنند اما این افراد نیز بهاحتمال بسیار کمی میتوانند داروی اصلی تجویزشده را به دست آورند.
در ادامه، دیناروند در خصوص نظارت بر واحد صنفی تجهیزات پزشکی گفت: در حوزه تجهیزات پزشکی سختگیریهای لازم وجود دارد و یکسری تجهیزات دارای مجوز هستند. در این خصوص برنامه هایی را نیز در دست اقدام داریم که در آینده نزدیک تمامی فروشندگان و توزیعکنندگان تجهیزات پزشکی نیز ساماندهی خواهند شد.
وی اضافه کرد: وظیفهای که برای مسئولان فنی شرکتها تعریفشده این است که سلامت و کیفیت تولید و واردات کالای شرکت را بررسی کنند، وزارت بهداشت نیز بر کار شرکتها نظارت میکند و در صورت تخلف در یک شرکت، هم مدیرعامل و هم مسئول نظارت هردو باید پاسخگو باشند زیرا مسئول نظارت آموزشهای لازم در این زمینه را دیده و تعهد کاری داده است که درست عمل کند و مدیرعامل شرکت نیز باید بداند بر روی چه کالایی سرمایهگذاری میکند.
رئیس سازمان غذا و دارو در پایان گفت: متأسفانه بازارچههای مرزی، راهی برای ورود کالاهای تقلبی و قاچاق شده است، به همین دلیل ما شاهد اتفاق ناگواری همچون نابینا شدن یک شخص بودیم که دلیل آن بیکیفیتی دارو بود که متأسفانه به دلیل اینکه دارو را از طریق قاچاق تهیهکرده بودند نتوانستیم توزیعکننده آن را ردیابی کنیم.فارس