شفا آنلاین>سلامت>با خوردن ترشمزهها فشارخونتان افزایش پیدا میکند و بیشتر این ترشمزهها دست همه بچههای کوچک و بزرگترها دیده میشود.
به گزارش شفا آنلاین،ابوالقاسم جزایری پزشک متخصص تغذیه با
اشاره به اینکه خوراکیهای ترش مزه فشارخون را بالا میبرند، گفت: خیلی از
خواص میوههایی که فیبر و رنگدانههای آنتیاکسیدانی دارند در لواشک آنها
نیز میتوان یافت کرد و همچنین املاح میوهها که به این صورت در میآیند نه
تنها کم نمیشود بله با جوشاندن و خشک کردن افزایش پیدا میکند.
وی
ادامه داد: بسیاری از میوهها و سبزیها منبعی بسیار مهم برای دریافت
ویتامین C است که بخشی از این فرآیند طی خردشدن و خشک شدن تخریب میشوند،
مخصوصاً میوهها مثل سیب که وقتی خشک میشود 100 گرم آبی که در آن وجود
دارد برای تبدیل به لواشک در صورت حرارت و جوشاندن آب آن تغییر شده و
بنابراین مقداری از ویتامین C در آن کاهش مییابد.
جزایری
اظهار داشت: خوردن لواشک و آلوچه کسی را لاغر نمیکند بلکه باعث میشود
ترشح اسید معده بیشتر و غذا بهتر هضم شود و هر چقدر هضم غذا بهتر باشد جذب
آن توسط بدن نیز بیشتر خواهد شد و در نتیجه با بالا رفتن وزن در افراد
همراه است.
وی
خاطرنشان کرد: قره قورت منبع خوبی برای کلسیم است اما اسدیته این خوراکی
خیلی بیشتر از لواشک است و آثار تخریبش روی دندان بیشتر است. اگر روی
قرهقورت کمی نمک افزوده شود باعث بالا رفتن سدیم خون شده در نتیجه ابتلا
به بیماریهای مثل فشارخون بالا و یا افزایش دفع کلیوی کلسیم شدت مییابد و
میتوان ماست یا شیر را جایگزین قرهقورت کنند و بیشتر به عنوان تنقلات یا
چاشنی غذا استفاده کنند.yjc