به گزارش شفاآنلاین : متخصصان تغذیه معتقدند با افزایش مصرف ویتامین D و کلسیم میتوان از ابتلا به انواع سرطان پیشگیری کرد.
همچنین به گفته متخصصان تغذیه؛ افراد میتوانند برای پیشگیری از سرطان، روزانه میوه و سبزیهای تازه مصرف کنند. میوهها و سبزیها سرشار از فیبر نیز با افزایش مصرف فیبر و کاهش بروز بسیاری از سرطانها ارتباط دارد.
غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخشده، خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش میدهند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع در کیک، کلوچه، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخشده و چیپس از خطرناکترین نوع چربیها تلقی میشوند.
بنا به اظهار پزشکان؛ بهتر است افراد برای تأمین چربی موردنیازشان از مواد غذایی مانند بادامزمینی، ماهی، غذاهای دریایی، روغن کانولا و روغنهای گیاهی مایع (مثل روغن کنجد و روغنزیتون) استفاده کنند.