به گزارش شفا آنلاین،محمدباقر الفت در جلسه تبادل سند همکاری مشترک بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سازمان نظام پزشکی که صبح امروز در این معاونت برگزار شد، گفت: هدف از امضای این سند همکاری، پیگیری، کشف و تولید راههای پیشگیری از وقوع جرایم پزشکی و تخلفات در این عرصه است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه رفتارهای حرفهای پزشکان مبتنی بر علم و تجربه است اگر قرار باشد پیشگیری در جرایم پزشکی رخ دهد لازمه آن این است که همکاری مشترکی فیمابین نظام پزشکی و دستگاه قضایی صورت گیرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه اقداماتی فراقوهای است و باید با همکاری تمام دستاندرکاران انجام شود.
الفت با اشاره به اینکه اعضای هیات مدیره نظام پزشکی در یک اقدام هوشمندانه پیشقدم برای این سند همکاری شدند، گفت: اعضای هیات مدیره نظام پزشکی پیشنهاد انعقاد این سند مشترک را دادند و ما از این بابت بسیار خرسندیم؛ امروز فضای نسبتاً ملتهبی علیه جامعه پزشکی در کشور جریان دارد، باید تاکید کرد که تولید شدن و به وجود آمدن این فضا به نفع کشور نیست.
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: بعد از انقلاب تعداد پزشکان ما افزایش پیدا کرد و میتوان گفت که تجربههای پزشکی کشورمان در حد بالایی قرار دارد و نگاه کشورهای منطقه از نظر پزشکی به کشور ما دوخته شده است. خوشبختانه امروزه مردم ما برای درمان و خدمات درمانی بینیاز از کشورهای دیگر هستند و تمام جریانات درمانی در کشور خودمان صورت میگیرد.
وی افزود: برخی رسانهها فعالیت میکنند تا به چهره جامعه پزشکی خدشه وارد کنند. حال این سئوال مطرح میشود که چه کسانی به این موضوع دامن میزنند؟
الفت تصریح کرد: در واقع هدف از امضای چنین سندی افزایش اعتماد عمومی به جامعه پزشکی است.
در پایان این مراسم تفاهمنامهای فیمابین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران منعقد شد.ایسنا