کد خبر: ۹۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۲ دی ۱۳۹۴ - 2015December 23
رئیس ایرانی بخش تحقیقات صرع دانشگاه مونستر تشریح کرد
شفاآنلاین:جامعه>سلامت>رئیس ایرانی بخش تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان درباره نقش استفاده بیش از اندازه کودکان از تلویزیون و اثرات مخرب آن بر مغز توصیه‌های را عنوان کرد.

به گزارش شفاآنلاین : پروفسور علی گرجی درباره نقش استفاده بیش از اندازه کودکان از تلویزیون و اثرات مخرب آن بر مغز اظهار داشت: متاسفانه در سرتاسر جهان و از جمله در کشور ما تلویزیون تبدیل به وسیله‌ای شده است برای سرگرم ساختن کودکان. به خصوص درگیری والدین با مشکلات روزمره و زندگی شهرنشینی باعث شده است تا کودکان مدت زمان زیادی را به نگاه کردن تلویزیون بپردازند.

وی ادامه داد: آمار جهانی نشان می‌دهد که در بسیاری از کشورها کودکان حدود 3 تا 4 ساعت از روز به تماشای تلویزیون می‌پردازند که این معادل 20 تا 30 درصد زمان بیداری آنها است. در کشور ما نیز آمار منتشر شده نشان می‌دهد که بیش از نیمی از کودکان به مدت بیش از 2 ساعت روبروی تلویزیون می‌نشینند.

گرجی عنوان کرد: تحقیقات نشان داده است که تماشای غیر متعارف تلویزیون در کودکان باعث صدمه شدید به توانایی کودکان در تماس چشمی با سایرین، خود بیانگری، قدرت کلامی، مشکلات بین فردی و احساسات آنان می‌شود.

رئیس ایرانی بخش تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان در حاشیه نخستین کنگره مدیریت استعدادیابی عنوان کرد: همچنین تماشای زیاد تلویزیون در قدرت کودک برای تمرکز تاثیر می‌گذارد و نوعی حواس‌پرتی در وی به وجود می‌آورد و بر روی تکامل مغزی وی تاثیر می‌گذارد. مطالعات پرتونگاری مغز نشان از تاثیرات پایدار این عمل مخرب در پیشانی مغز کودکان دارد.

گرجی خاطرنشان کرد:‌ با توجه به یافته‌های فوق توصیه می‌شود که کودکان زیر 2 سال به هیچ عنوان از تلویزیون استفاده نکنند و کودکان بالای 2 سال حداکثر یک تا 2 ساعت و آن هم به صورت هدفمند و در قالب برنامه‌های آموزشی و تربیتی سن خاص خودشان و ترجیحاً در حضور والدین به تماشای تلویزیون بپردازند.تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: