وی افزود: لیزر یک روش کمکی است و پزشکان نباید به دلیل به روز نبودن اطلاعاتشان بیمار را از دریافت خدمات آن محروم کنند.
رئیس شبکه ملی تحقیقات لیزر پزشکی کشور در خصوص فعالیت های این شبکه گفت: شبکه ملی تحقیقات لیزر پزشکی تحت نظارت و هدایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است.
به گفته رزاقی، این شبکه در راستای نقشه راه لیزر کشور که از سال های گذشته طراحی و تدوین شده است، در مسیر گسترش و نهادینه کردن لیزر پزشکی بر اساس مبانی علمی عمل می کند.
این استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هدف شبکه ملی را بومی سازی لیزر پزشکی در زمینه شناخت، ساخت و کاربرد لیزر در رشته های مختلف علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: هدف عمده ما استانداردسازی در همه ابعاد و تهیه برنامه های آموزشی برای رشته های مختلفی است که با علوم پزشکی و بهداشت درگیر هستند.
رئیس شبکه ملی تحقیقات لیزر پزشکی کشور اظهار کرد: در تلاش هستیم در زمینه کاربرد لیزر در مسیر صحیح حرکت کنیم که مردم از نتایج مثبت آن منتفع شوند.
وی تهیه برنامه های آموزشی برای همه گروه های مرتبط با شبکه ملی لیزر و همچنین ایجاد ارتباط از طریق سایت رسمی این شبکه را از دیگر برنامه های این مرکز اعلام کرد و افزود: تمامی مراکز تحقیقاتی به نوعی با مجموعه شبکه لیزر در ارتباط هستند؛ مهندسین لیزر، شرکت های تولیدکننده و واردکننده، اساتید و دانشجویان در این مجموعه گرد هم جمع می شوند و با استفاده از برنامه های موجود به کمک شورای راهبردی شبکه در جهت پیشرفت آن کمک می کنند.
دهمین همایش انجمن علمی پزشکی لیزری ایران و سومین کنگره کاربرد لیزر در علوم پزشکی 7 الی 9 بهمن در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد برگزار می شود.