به گزارش شفا آنلاین،تحقیقات نشان داده اند که برخی عناصر موجود در این مواد غذایی در صورت گرم شدن دوباره به شدت مضر می شوند.
مرغ
مرغ
سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی
جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در
سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
اسفناج
اسفناج
پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که
عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.
تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
قارچ
بهترین
کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود
پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
برنج
گرم
کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری
هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها
آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.