کد خبر: ۸۸۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 08
شفا آنلاین>تغذیه>رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: به دلیل وجود ضد میکروب و اسیدآمینه ها در شیر مادر، کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، از ۸ درصد ضریب هوشی بالاتری نسبت به شیر خشک خورها برخوردارند.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر فرید ایمانزاده در نشست خبری یازدهمین کنگره اورژانس و بیماری های شایع طب کودکان، با بیان اینکه فشار خون در کودکان به دلیل استفاده زیاد از سدیم نگران کننده است، گفت: به دلیل مصرف فست فود ها و خوراکی های شور، احتمال ابتلا به فشار خون در کودکان افزود شده است.

دبیر علمی یازدهمین کنگره اورژانس و بیماری های شایع طب کودکان، اختلال عملکرد فعالیت کلیه، کبد و التهاب در عروق، بیماری های غدد، استرس شدید و عفونت های ارولوژیک را از دلایل ابتلا به فشار خون عنوان کرد.

رئیس بیمارستان مفید با اعلام اینکه تنها ۳۵ درصد نوزادان با شیر مادر تغذیه می کنند، تصریح کرد: به دلیل وجود ضد میکروب و اسیدآمینه ها در شیر مادر کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند ۸ درصد بیش از شیرخشک خورها ضریب هوشی بالاتری برخوردارند.

وی ادامه داد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنن بدنشان سوخت و ساز بیشتری دارد و نسبت به دیگر افراد در وضعیت وزنی نرمال تری به سر می برند.

رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر در ایران، افزایش ارتباط عاطفی میان فرزند و والدین و کاهش بیماری های گوارشی و تنفسی را از دیگر مزایای شیر مادر برشمرد و تاکید کرد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند مرگ میرشان کمتر است.

ایمانزاده شیرخشک را یکی از عوامل افزایش احتمال ابتلا به فشار خون خواند و گفت: شیر خشک خورها چاق تر هستند چون غلظت سدیم و پروتئین دریافتی آنها بیشتر است.

وی اظهار کرد: باید به سمت ترویج تغذیه از شیر مادر پیش برویم، چراکه بدترین فرم های سینه برای شیردهی هم قابل درمان هستند و با مشاوره می توان به مادران نحوه شیردهی صحیح را آموزش داد.

یازدهیمن کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان از ۲۳ تا ۲۷ آذر ۹۴ در تالار قائم بیمارستان کودکان مفید با ۹ پنل و ۹ سخنرانی و ۳ کارگاه جانبی (تکامل کودکان، تغذیه وریدی، کودک آزاری) با محورهای مشکلات گوارشی، طب خون، ژنتیک، بیمارهای عفونی، طب رماتیسمی، طب غدد و کلیه و در زمینه طب روانپزشکی کودکان برگزار خواهد شد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: