شفا آنلاین>تغذیه>رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: به دلیل وجود ضد میکروب و اسیدآمینه ها در شیر مادر، کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، از ۸ درصد ضریب هوشی بالاتری نسبت به شیر خشک خورها برخوردارند.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر فرید ایمانزاده در نشست خبری یازدهمین کنگره اورژانس و بیماری های
شایع طب کودکان، با بیان اینکه فشار خون در کودکان به دلیل استفاده زیاد از
سدیم نگران کننده است، گفت: به دلیل مصرف فست فود ها و خوراکی های شور،
احتمال ابتلا به فشار خون در کودکان افزود شده است.
دبیر
علمی یازدهمین کنگره اورژانس و بیماری های شایع طب کودکان، اختلال عملکرد
فعالیت کلیه، کبد و التهاب در عروق، بیماری های غدد، استرس شدید و عفونت
های ارولوژیک را از دلایل ابتلا به فشار خون عنوان کرد.
رئیس
بیمارستان مفید با اعلام اینکه تنها ۳۵ درصد نوزادان با شیر مادر تغذیه می
کنند، تصریح کرد: به دلیل وجود ضد میکروب و اسیدآمینه ها در شیر مادر
کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند ۸ درصد بیش از شیرخشک خورها ضریب
هوشی بالاتری برخوردارند.
وی
ادامه داد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنن بدنشان سوخت و ساز بیشتری
دارد و نسبت به دیگر افراد در وضعیت وزنی نرمال تری به سر می برند.
رئیس
انجمن علمی تغذیه با شیر مادر در ایران، افزایش ارتباط عاطفی میان فرزند و
والدین و کاهش بیماری های گوارشی و تنفسی را از دیگر مزایای شیر مادر
برشمرد و تاکید کرد: کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند مرگ میرشان کمتر
است.
ایمانزاده
شیرخشک را یکی از عوامل افزایش احتمال ابتلا به فشار خون خواند و گفت: شیر
خشک خورها چاق تر هستند چون غلظت سدیم و پروتئین دریافتی آنها بیشتر است.
وی
اظهار کرد: باید به سمت ترویج تغذیه از شیر مادر پیش برویم، چراکه بدترین
فرم های سینه برای شیردهی هم قابل درمان هستند و با مشاوره می توان به
مادران نحوه شیردهی صحیح را آموزش داد.
یازدهیمن
کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان از ۲۳ تا ۲۷ آذر ۹۴ در
تالار قائم بیمارستان کودکان مفید با ۹ پنل و ۹ سخنرانی و ۳ کارگاه جانبی
(تکامل کودکان، تغذیه وریدی، کودک آزاری) با محورهای مشکلات گوارشی، طب
خون، ژنتیک، بیمارهای عفونی، طب رماتیسمی، طب غدد و کلیه و در زمینه طب
روانپزشکی کودکان برگزار خواهد شد.