در این میان انتخاب صحیح مواد غذایی یک گام ضروری است.
مطالعات زیادی وجود ارتباط بین مصرف چغندر و کاهش ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ، معده، ریه و تومورهای پروستات را نشان داده است.
زغال اخته خوراکی دیگری است که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و به مبارزه با رادیکالهای آزاد میرود.
آب نارگیل سرشار از پتاسیم، منیزیم، سدیم، و الکترولیت است. همچنین ویتامین سی و خواص آنتی اکسیدانی دارد و به مبارزه با سلولهای سرطانی میرود.
به گزارش سلامانه ، لیمو سرشار از ویتامین سی است و به رفع گر گرفتگی ناشی از برخی سموم بدن کمک میکند و منجر به پاک سازی جریان خون میشود. مصرف آن در جلوگیری از سرطانهای سینه، روده بزرگ و ریه مؤثر است.
زنجبیل یک داروی قوی برای مبارزه با سرطان پروستات است و آنتی اکسیدان های موجود در آن سلولهای سرطانی را از بین میبرد.
گریپ فروت حاوی لیکوپن و ویتامین سی است و ظرفیت بسیار بالایی برای از بین بردن سلولهای سرطانی و کاهش تومورها دارد.