شفا آنلاین>تغذیه>سلامت >نتایج بررسی های جدید که در نتایج آن در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده، نشان میدهد که بزرگسالانی از رژیم غذایی کمقند پیروی میکنند، طعم غذاها را شیرینتر احساس میکنند.
به گزارش
شفا آنلاین، این
بررسی روی بزرگسالانی انجام شد که 2 لیوان بیشتر نوشیدنی شیرین در روز
مینوشیدند و به 2 گروه تقسیم شده بودند.
گروه
«شاهد» اجازه داشتند که مصرف معمول قندشان را ادامه دهند، اما گروه «کاهش
قند» ۴۰ درصد از کالریهای بهدستآمده از قند در رژیم غذاییشان را با
ترکیبی از کربوهیدراتهاپیچیده، چربی وپروتئینها جایگزین کردند.
همه
شرکتکنندگان در این بررسی مجبور بودند یک
نوشیدنی شیرین یا یک دسر شیرین
برای مثال پودینگ را هر ماه بهمدت 3 ماه مصرف کنند.
نتایج
نشان داد که افرادی که میزان دریافت قندشان را کاهش دادهاند، نسبت به
افرادی که دریافت قندشان را مانند قبل ادامه دادهاند، طعم غذاها را بسیار
شیرینتر احساس میکنند. البته افرادی که رژیم غذایی کمقند داشتند،پس از
پایان مدت مطالعه بهسرعت به میزانهای پیشین مصرف قندشان بازگشتند.
بههرحال،
این نتایج اهمیت رفتن بهسوی رژیم غذایی کمقند را نشان میدهد و میتواند
بر تلاشهای مقامات بهداشتی برای کاهش مصرف قند افزودهشده به مواد غذایی
تاثیر بگذارد.
هزینه این بررسی را شرکت پپسی و «مرکز حسهای شیمیایی مونل» تامین کرده بودند.
Relax News