شفا آنلاین>سلامت>بعضی از گیاهان حاوی مقدار زیادی پروتئین بوده و این مواد جایگزین مناسب گوشت است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر بسکی متخصص تغذیه گفت:
گیاهان همیشه کالری کمتری در مقایسه با گوشت داشته و در نتیجه بیماریهای
کمتری را به همراه دارند و این گیاهان با محیط زیست سازگاری بیشتری دارند.
وی
بیان کرد: گیاهان زیادی به علت داشتن پروتئین جایگزین مناسبی برای گوشت
هستند، مصرف با برنامه این گیاهان سبب کاهش هزینه خانواده شده و همچنین
افراد از بیماریهای گوشت قرمز در امان هستند.
بسکی
ابراز داشت: مقدار 25 آمینواسید پروتئین کافی بدن برای یک هفته است که این
مقدار آمینو در گیاهان بسیاری از جمله گندم سیاه، شاهدونه و سویا موجود
است.
این
متخصص ادامه داد: سویا و گیاهان حاوی پروتئیندار دارای مقدار زیادی
کلسیم، آهن و امگا 3 است که خاصیت ضدسرطانی بیشماری در این نوع گیاهان
موجود است.
وی
با بیان این که سویا بهترین جایگزین گوشت قرمز است، تصریح کرد: سویا حاوی
مقدار زیادی پروتئین و آمینواسید بوده و روغن آن برای خون مؤثر است و سبب
بالا رفتن کلسترول خون نمیشود و همچنین مقدار آهن موجود در سویا با گوشت
قرمز برابری میکند و سویا سرشار از ویتامین B12 است که این ویتامین
فاکتوری مؤثر برای ساخت سلولهای خونی و عصبی است و در تشکیل DNA سودمند
میباشد.
بسکی
در پایان گفت: لوبیا سبز، بذر گنهگنه، کنجد، تخمه آفتابگردان، کره بادام
زمینی، بلغور گندم، شیر غیرلبنی از دیگر گیاهان حاوی پروتئین بوده که در
برنامهغذایی جایگزین مناسبی برای گوشت است.yjc