شفا آنلاین>سلامت>طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوک و فرآورده های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوک و سایر گوشت های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
به گزارش شفا آنلاین،شواهد و
مدارک پزشکی کافی برای ارتباط دادن مصرف بیش از حد مواد فرآوری شده ای که
بیشتر از گوشت خوک و کمتر از گوشت گاو تهیه شده است با سرطان روده وجود
دارد. با مصرف روزانه هر پنجاه گرم از این مواد،احتمال ابتلا به سرطان روده در یک فرد میانسال، 18 درصد افزایش می یابد. مطالعات و بررسی های IARC نشان می دهد که رابطه آشکاری بین مصرف گوشت های فرآوری شده و سرطان روده وجود دارد. طبق
آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سه کشور کره جنوبی، اسلوواکی و مجارستان که
نرخ ابتلا به سرطان روده در آنها بالاست، از مصرف کنندگان قابل توجه گوشت
خوک هستند.ایرنا