وی در ادامه افزود: مصرف مرکبات ابتلا به سرطان ریه را کاهش میدهد و از این رو به افراد ساکن در شهرهایی با هوای آلوده و همچنین به افراد سیگاری توصیه اکید میکنیم که روزانه 400 گرم مرکبات مصرف نمایند.
دکتر فودازی با اشاره به خواص ضدسرطانی اکثر سبزیها و میوهها گفت: با گنجاندن مقدار بیشتری از سبزیها و میوهها در تغذیه میتوان از بروز اغلب بیماریها مانند انواع سرطانها جلوگیری کرد، به طور مثال گوجه فرنگی به دلیل دارا بودن لیکوپن در کاهش بروز سرطان پروستات نقش دارد و یا کلم نیز در کاهش سرطانهای پروستات، کیسه صفرا و ریه نقش مهمی را ایفا میکند.
عضو انجمن آنکولوژی با تاکید بر ضرورت
وجود سبزیها و میوهها به مقدار کافی در سبد غذایی افراد، خاطر نشان کرد:
سبزیجات در کاهش بروز سرطان های دستگاه گوارش، لگن و سینه نقش دارند و با
مصرف روزانه سبزیجات و میوهها افراد در مقابل بروز اکثر سرطانها، مصون
میشوند. جام نیوز