به گزارش شفا آنلاین،اين
موضوع که ماده اصلي شکلات، يعني کاکائو، حاوي آنتياکسيدانها و موادي است
که خواصي سلامت بخش مانند کاهش فشارخون و افزايش کلسترول «خوب» دارند،
کاملا شناخته شده است.
اکنون
گرگوري آهارونيان از شرکت شکلاتسازي کوکا اکسوکو به دنبال کاهش درصد چربي
و قند شکلات تا 50 درصد و ايجاد يک شکلات فوقالعاده سالم است.
او
گفت: «ما با استفاده از مقداري در حد ميکروگرم از عصاره گياه کاکائو
ميتوانيم از کاکائوي شيريننشده، تلخيزدايي کنيم. اين کار نياز به قند،
شيرينکنندهها و مقدار زيادي از چربي در شکلات را برطرف ميکند، و باعث
رها شدن سودمنديهاي پزشکي کاکائو ميشود.»
شکلات بدون قند؟ بهحق چيزهاي نشنيده.
بهنظر
ميرسد آهارونيان ريشهکني قند از رژيمغذايي ما را هدف خود قرار داده
است. او که اين هفته در اجلاس جهاني شکلات در لندن سخن ميگفت، افزودنيهاي
شيرينکننده را «نيکوتين بعدي» ناميد و اظهار کرد که اگر اجزاي ناسالم
مانند موارد ذکرشده در بالا از شکلات حذف شوند، ممکن است بتوان آن را
بهصورت دارويي خورد.
او
گفت: «صنعت 100 ميليارد دلاري در سال شکلات در آمريکا ميتواند به صنعتي
200 ميليارد دلاري در سال بدل شود، فقط اگر بتوان بيشتر قند و چربي شکلات
را حذف کرد. ما قصد داريم با صنعت شکلات براي تبديل کردن شكلات به
مفرحترين داروها همکاري کنيم.»
آهارونيان
همچنين اظهار کرد که هدف درازمدتش اين است که درصد چربي و قند در شکلات را
به فقط 10 درصد برساند. اما آيا در اين صورت چيزي از مزه شکلات باقي خواهد
ماند.
Daily Mail