کد خبر: ۸۰۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱:۵۸ - ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 11
شفا آنلاین>سلامت>با انتشار اخباري پيرامون وجود خميرمرغ در سوسيس و کالباس و ايجاد ممنوعيت استفاده از اين خمير در فراورده‌هاي گوشتي توسط وزارت بهداشت، جامعه دامپزشکان حذف خميرمرغ از سيستم توليد سوسيس و کالباس را ناممکن دانسته و آن را به ضرر اقتصاد و توليد عنوان کردند
به گزارش شفا آنلاین، اميرعلي اميري خزانه‌دار جامعه دامپزشکان و متخصص بخش طيور درباره ميزان مصرف خميرمرغ و اظهارنظرها پيرامون حذف اين ماده از فراورده‌هاي گوشتي گفت: «خميرمرغ در واقع از مرغ‌هاي تخم‌گذاري تهيه مي‌شود که به پايان عمر بهره‌وري خود رسيده‌اند.

اين مرغ‌ها مانند مرغ‌هاي گوشتي به کشتارگاه‌ها فرستاده‌شده و با رعايت کامل شرايط مانند مرغ‌هاي گوشتي کشتار شده و ضايعات پرهاي‌شان جدا مي‌شود، سپس بسته‌بندي‌شده براي تهيه خميرمرغ ارسال مي‌شوند.»

وي در ادامه از صدور مجوز توليد کنسرو مرغ از مرغ‌هاي تخم‌گذار خبر داد و گفت: «اين مرغ‌ها به دليل نوع نژاد و ماندگاري و بي‌تحرکي‌شان به‌اصطلاح ديرپز هستند و به همين خاطر به صورت خميرمرغ در سوسيس و کالباس استفاده مي‌شوند.»

وي با رد امکان استفاده از ضايعات مرغ در سوسيس و کالباس افزود: «شرکت‌هايي مانند سوليکو چطور مي‌توانند حجم توليدشان را با ضايعات مرغ تامين کنند يا موضوعي که درباره استفاده از گوشت گربه در سوسيس و کالباس مطرح مي‌شود، به هيچ‌وجه براي خود توليدکننده متقلب نيز توجيه اقتصادي ندارد.»

 اميري با تاکيد بر اين که خميرهاي مرغ فعلي از مرغ‌هاي مادر تهيه مي‌شود و به‌هيچ‌وجه آسيب‌زا نيستند گفت: «تنها حاصل انتشار اخبار تهيه خميرمرغ با ضايعات؛ ضربه به اقتصاد در اين بخش بود. زيرا اگر شرکت‌هاي سوسيس و کالباس مرغ‌هاي پايان دوره را نخرند، توليد تخم‌مرغ بالا مي‌رود که به کاهش قيمت اين محصول انجاميده و ضربه به توليدکنندگان تخم‌مرغ را به همراه دارد که اين چرخه حتي تا ضررهاي مالي توليدکنندگان دان مرغ نيز پيش مي‌رود.»سپید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: