وی افزود: در وزارت بهداشت کارگروهی برای بیماران سکته مغزی تشکیل شد که اعضای انجمن نیز در آن فعال بودند.
این عضو انجمن سکته مغزی ایران خاطر نشان کرد: مراحل تحت پوشش بیمه قرار گرفتن دارو انجام شده است و قول دادهاند، در جلسه مهرماه شورای عالی بیمه، این موضوع نهایی شود. همچنین مصوب شدهاست که این دارو به میزان کافی در اختیار بیمارستانها قرار بگیرد.
وی همچنین درباره تجهیز بیمارستانها به بخش مراقبتهای ویژه بیماران سکته مغزی گفت: قرار شد؛ بیمارستانها هم امکان دسترسی به دارو را داشته باشند و هم بیمارستانهایی که اعلام آمادگی کنند، مجهز به این بخش خواهند شد.
مهرپور افزود: در ابتدا هماهنگیها در مرحله اول در بیمارستانهای دانشگاهی و دولتی ایجاد میشود و بعد از آن اگر بیمارستانهای خصوصی اعلام آمادگی کنند، در آنها نیز بخشهای مخصوص به بیماران سکته مغزی ایجاد میشود.
وی گفت: امسال چند فاز از این طرح به صورت آزمایشی اجرایی میشود و سال آینده با برنامه منظم تری این کار انجام میشود.
دبیر انجمن سکته مغزی افزود: هر بیمارستان بر اساس فضا و امکاناتی که در اختیار دارد، بخش بیماران سکته مغزی را تجهیز میکند، اما قرار است هر بیمارستان حداقل بین دو تا چهار تخت را برای این بیماران داشته باشد.
وی گفت: بیمارستانهایی چون امام خمینی، شریعتی، فیروزگر و رسول اکرم در این طرح قرار دارند.
مهرپور درباره اینکه آیا این بیمارستانها با شرایطی که دارند میتوانند پاسخ گوی بیماران باشند گفت: در هر بیمارستان کوچکی نمیتواند این مراکز را ایجاد کرد، بلکه بیمارستان باید حداقلهای استاندارد برای بیماران را داشته باشد.
عضو انجمن سکته مغزی ایران گفت: تعریف مراکز سکتهمغزی تازه برای بیمارستانها تعریف شده است و فعلا مراحل اجرایی آن آغاز شده است و هنوز ایرادات طرح مشخص نیست.
وی افزود: مرحله بعدی اجرای کشوری این طرح است و قرار است؛ در مراکز استانها و شهرستانهایی که امکانات کافی دارند این مراکز ایجاد شود.ایلنا