شايد،
ايده سرو غذاي کودک در رستوران به نوبه خود جالب توجه باشد. زيرا، ذائقه
غذايي کودکان با افراد بزرگسال، خيلي تفاوت دارد. اما، اينکه کودکان وقتي
که همراه والدين به رستوران ميروند و تسليم خواسته بزرگترها ميشوند که چه
نوع غذايي سفارش بدهند، تنها به دليل اين است که «منوي» ويژه کودکان در
رستورانها وجود ندارد.
زهرا مشتاق، کارشناس تغذيه، معتقد است که بايد ذائقه غذايي کودکان را در نظر گرفت. او ميگويد:
«بچه ها قدرت جويدن بعضي از مواد غذايي را ندارند و ممکن است به علت اجتناب از مصرف بسياري غذاها، گرفتار اختلال در رشد شوند.»
در
اين رستوران، سرو غذاي کودک بر اساس توصيههاي متخصص تغذيه انجام مي شود.
پخت برنج به شکل «کته» که يک روش کاملا ايراني است و از نياکان ما به ارث
رسيده است، در دستور کار اين رستوران قرار دارد. به اعتقاد کارشناس تغذيه،
پخت برنج به روش کته باعث ميشود که تمامي املاح معدني در برنج باقي بماند.
محمد
اصغري، مدير کسب و کار رستوران هم از ابتکاري که رستوران او داشته است،
صحبت ميکند:«پخت غذاي مخصوص کودکان در رستوران، آن هم زير نظر متخصص
تغذيه کودک، ميتواند يک ويژگي و ابتکار ممتاز تلقي شود.» اما اين تنها
ويژگي نيست. رستوران او به موادي که غذاي کودک از آنها تهيه ميشود، توجه
دارد: « استفاده از مواد مغذي، ويتامينها و پروتئينها در تهيه غذا براي
رشد کودک، موضوعي است که چندان مورد توجه قرار نميگيرد. کودکان در سن رشد
قرار دارند و بايد از غذاها و خوراکيهايي استفاده کنند که بتواند نياز
جسماني آنها را تامين کند.»
اين
رستوران داراي نشان استاندارد سيستم مديريت کيفيت، استاندارد مديريت ايمني
و بهداشت کار، استاندارد سيستم مديريت ايمني و بهداشت مواد غذايي،
استاندارد سيستم مديريت محيط زيست و سيستم مديريت SFBB (غذاي سالم، کسب و کار بهتر) است.
جالب
است که منوي غذاي کودک اين رستوران، تنوع غذايي زيادي دارد. کودک مفاخر
(کاپ کته، قلقلي گوسفندي، قلقلي مرغ، سبزيجات)، چلوفيلهچوبي کودک، چلو
قلقلي مرغ کودک، چلو شيشليک چوبي کودک، چلو چنجه چوبي کودک، بشقاب فينگرفود
کودک (کيک مرغ، کوکتل ميگو و سبزيجات تازه)، بشقاب رنگي سبزيجات کودک
(ذرت، قارچ، هويج، سيبزميني، فيله مرغ)، شنيسل عروسکي کودک (سينه مرغ تازه
و بدون مواد نگهدارنده + دورچين عروسکي)، پاستاي پروانهاي کودک با سس
مخصوص، ميشود در منوي اين رستوران براي بچهها سفارش داد. سپید