کد خبر: ۸۰۱۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۱ - ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 05
شفا آنلاین>تغذیه>مديرکل نظارت بر فراورده‌هاي غذايي و آشاميدني سازمان غذا و دارو، بر ضرورت کاهش اسيدهاي چرب ترانس در روغن‌هاي خوراکي به عنوان پرمخاطره‌ترين عامل نگراني در مصرف اين فراورده غذايي تاکيد کرد.

به گزارش شفا آنلاین،هدايت حسيني با اشاره به پيشينه حساسيت در خصوص کاهش اسيدهاي چرب ترانس روغن‌هاي خوراکي به شفا آنلاين گفت: «در راستاي ارتقاي سلامت مواد غذايي، موضوع کاهش اسيدهاي چرب ترانس روغن‌هاي خوراکي، از سال 84 در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت.»

وي با اعلام اين که در سال84ميزان اسيدهاي چرب ترانس در روغن‌هاي خوراکي25درصد بود، ادامه داد: «اين وضعيت در سال 93 به حداکثر5‌درصد رسيد.»

حسيني با اشاره به برنامه زمان‌بندي وزارت بهداشت براي کاهش ميزان اسيدهاي چرب ترانس در روغن‌هاي خوراکي به عنوان پرمخاطره‌ترين عامل نگران‌کننده در مصرف فراورده‌هاي غذايي، تاکيد کرد: «بر اساس برنامه زمان‌بندي، ميزان اسيد چرب ترانس در روغن‌هاي خوراکي در کشور، از اول سال 95 بايد به زير 2 درصد و در نهايت در پايان برنامه ششم توسعه کشور، به زير يک درصد برسد.»

حسيني اظهاراميدواري کرد که بر اساس برنامه زمان‌بندي وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، تا10سال آينده شاهد توليد روغن‌هاي خوراکي بدون اسيد چرب ترانس در کشور باشيم.
مديرکل نظارت بر فراورده‌هاي غذايي و آشاميدني سازمان غذا و دارو در پايان افزود: «آزمايشگاه‌هاي کشور مي‌بايست در ارتباط با اندازه‌گيري اسيدهاي چرب ترانس در روغن‌هاي خوراکي، از توانمندي بالايي برخوردار باشند تا بتوانند تشخيص دقيق انجام دهند.»


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: