v
سبزيهاي مطلوبتان و گوشت يا غذاهاي دريايي را با استفاده از يک ماهيتابه
چيني در اندکي روغن يا آبگوشت، به سرعت و در حرارت بالا تفت دهيد. از
سسهاي پرنمک مانند سس سويا پرهيز کنيد.
v
ميتوانيد سبزيها را با گذاشتن درون سبدي روي آب جوش بخارپز کنيد، به
اين ترتيب سبزيها بيشتر رايحههايشان را حفظ خواهند کرد و نياز به نمک
هم نخواهيد داشت.
v
هنگام برشته کردن، آبپز يا بريان کردن از يک توري روغنگير درون
ماهيتابه استفاده کنيد که امکان ميدهد قطرات چربي گوشت خارج شود و گوشت
درون قطرات چربي خودش ننشيند. در عوض، از مايعات بدون چربي مانند آب
گوجهفرنگي يا آبليمو استفاده کنيد.
v پس از برشتهکردن يا آبپز کردن گوشت آن را درون يک توري روغنگير بريزيد تا قطرات چربي از آن خارج شوند.
v از يک ظرف درپوشدار استفاده کنيد و مقدار بيشتري مايع درون آن بريزيد تا غذا را درون اجاق بپزيد.
v مرغ يا ماهي را با فرو بردنشان در يک مايع در حال جوشيدن، بپزيد.
v
از يک ماهيتابه فلزي يا پوششدار نچسب استفاده کنيد، بنابراين هنگام پختن
نياز به استفاده از روغن نداريد يا اندکي روغن کافي خواهد بود. ميتوانيد
از اسپريهاي روغن براي برشته کردن استفاده کنيد يا بهعنوان شيوه جايگزين
مقدار کمي آبگوشت يا اندکي روغن گياهي را با يک حوله کاغذي روي سطح
ماهيتابه بماليد.
منبع: HealthDay