v يک آووکادوي پر از مواد مغذي را قاچ کنيد و به سالادتان بيفزاييد.
v بهعنوان چاشني از گياهان معطر خشک يا تازه مانند آويشن، جعفري، اکليل کوهي. مريمگلي و پياز کوهي استفاده کنيد.
v با
افزودن ميوههاي تازه به سالادتان رايحه ببخشيد. گزينههاي نامعمولتر
شامل دانههاي انار، هلو، شليل، گيلاس، انگور يا هندوانه است.
v بايد يک سس کمکالري و کمچربي استفاده کنيد. سسهاي سالاد يا از نوع خامهاي هستند مانند خامه، مايونز، دوغاب، ماست يا از نوع سرکهاي که حاوي يک پايه روغني بهعلاوه سرکه هستند. سسهاي با پايههاي روغن و سرکه سالمتر و داراي منافع تغذيهاي هستند. سسهايي که پايه روغنيشان روغن کانولا يا روغنزيتون باشد، هم سالمترند، چراکه روغنزيتون حاوي چربيهاي تکاشباعنشده و روغن کانولا داراي اسيدهاي چرب امگا3 هستند. همچنين مهم است که مقدار مناسبي از سس را روي سالاد بريزيد. اندازه وعده (serving size) سس سالاد دو قاشق غذاخوري است، اما بسياري از افراد دو برابر اين مقدار سس روي سالاد ميريزند. اگر در بيرون غذا ميخوريد، سس را در کنار غذا سفارش دهيد، و با استفاده از يک قاشق کوچک حدود 3 قاشق سس روي سالادتان بريزيد که حدود يک و نيم قاشق غذاخوري ميشود.