شفا آنلاین>تغذیه>قارچها افزودنيهايي عالي براي تهيه غذا هستند؛ آنها خوشمزه، سالم و متنوع هستند.
قارچها طعم پنجم «اومامي» (طعمي شبيه به گوشت) را ايجاد ميکنند و ميتوانند به عنوان يک ماده مغذي و با قيمت مناسب براي تهيه غذاي اصلي به کار روند.
به گزارش شفا آنلاین،قارچها مملو از کالري و غني از ويتامينها و مواد معدني هستند.
يک فنجان قارچ خام خردشده حاوي حدود 20 کالري است. قارچها ميتوانند منبع
خوب پتاسيم هم باشند و بسته به انواعشان منبع غني سلنيم و مس هم هستند. قارچها حاوي مقادير زيادي از سه ويتامين گروه B هستند: ريبوفلاوين، نياسين
و اسيد پانتوتنيک. اين ويتامينهاي گروه B به بدن کمک ميکنند تا از چربي،
پروتئين و کربوهيدراتهاي موجود در غذاها انرژي به دست آورد. همچنين
قارچها اگر پيش يا پس از برداشت در معرض نور ماوراي بنفش قرار گيرند، به
منبع خوبي از ويتامين D بدل ميشوند. براي افزودن قارچها به غذاهاي روزانهتان ميتوانيد از اين شيوهها استفاده کنيد:
v قارچها
را کباب يا در مدت کوتاهي در روغن داغ برشته کنيد، بعد آنها را به يک
پاستاي ساختهشده از غلات سبوسدار و سس مطلوبتان بيفزاييد.
v قارچها را به همراه سبزيهاي ديگر در يک نان تهيهشده با غلات سبوسدار بپيچيد و بخوريد.
v گوجه، کدو، فلفل و قارچ را سيخ کنيد و بهآرامي کبابشان کنيد.
v قارچها را به املت يا روي پيتزا اضافه کنيد.
v با قارچهاي خشکشده سوپ بپزيد.