کد خبر: ۷۶۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 11
شفا آنلاین>تغذیه>قارچ‌ها افزودني‌هايي عالي براي تهيه غذا هستند؛ آن‌ها خوش‌مزه، سالم و متنوع هستند.
قارچ‌ها طعم پنجم «اومامي» (طعمي شبيه به گوشت) را ايجاد مي‌کنند و مي‌توانند به عنوان يک ماده مغذي و با قيمت مناسب براي تهيه غذاي اصلي به کار روند.

به گزارش شفا آنلاین،قارچ‌ها مملو از کالري و غني از ويتامين‌ها و مواد معدني هستند. يک فنجان قارچ خام خردشده حاوي حدود 20 کالري است. قارچ‌ها مي‌توانند منبع خوب پتاسيم هم باشند و بسته به انواعشان منبع غني سلنيم و مس هم هستند.


 قارچ‌ها حاوي مقادير زيادي از سه ويتامين گروه B هستند: ريبوفلاوين، نياسين و اسيد پانتوتنيک. اين ويتامين‌هاي گروه B به بدن کمک مي‌کنند تا از چربي، پروتئين و کربوهيدرات‌هاي موجود در غذاها انرژي به دست آورد. همچنين قارچ‌ها اگر پيش يا پس از برداشت در معرض نور ماوراي بنفش قرار گيرند، به منبع خوبي از ويتامين D بدل مي‌شوند.

براي افزودن قارچ‌ها به غذاهاي روزانه‌تان مي‌توانيد از اين شيوه‌ها استفاده کنيد:

v قارچ‌ها را کباب يا در مدت کوتاهي در روغن داغ برشته کنيد، بعد آن‌ها را به يک پاستاي ساخته‌شده از غلات سبوس‌دار و سس مطلوبتان بيفزاييد.

v قارچ‌ها را به همراه سبزي‌هاي ديگر در يک نان تهيه‌شده با غلات سبوس‌دار بپيچيد و بخوريد.

v گوجه، کدو، فلفل و قارچ را سيخ کنيد و به‌آرامي کبابشان کنيد.

v قارچ‌ها را به املت يا ‌ روي پيتزا اضافه کنيد.

v با قارچ‌هاي خشک‌شده سوپ بپزيد.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: