کد خبر: ۷۵۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 03
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>مي توان با انجام برخي كارهاي بسيار ساده مانند تغيير در رژيم غذايي، قدرت و توان مغز و جسم را بازيابي كرد، خوراكي‌هايي كه به طرز شگفت آوري موجب تجديد شدن نيروي از دست رفته ما مي‌شوند.
به گزارش شفا آنلاین : بادام هندي، بادام زميني و فندق دانه‌هايي سرشار از منيزيم هستند و نقش كليدي در تبديل قند به انرژي بازي مي‌كنند. آنها همچنين مقدار قابل‌توجهي فيبر دارند كه قند خون را در سطح متعادلي نگه مي‌دارد و پروتئين درون آنها از گرسنگي جلوگيري مي‌كند. به همين دليل سعي كنيد هميشه يك كيسه مخلوط از انواع مغزهاي آجيل را با خود داشته باشيد تا بتوانيد انرژي خود را در طول روز حفظ كنيد. 
 
 
دانه‌هاي آفتابگردان و كدو تنبل هر دو منبع بي‌نظيري از پروتئين، اسيد چرب امگا و ويتامين B هستند، موادي كه مي‌توانند انرژي از دست رفته را به شما باز گردانند. همچنين تريپتوفان موجود در اين دو دانه گياهي، موجب توليد بيشتر سروتونين در مغز مي‌شود و بدين طريق نه تنها حال شما را بهتر مي‌كند بلكه با افسردگي و اضطراب نيز مقابله مي‌كند. 
 
 
 همان‌طور كه مي‌دانيد گوجه فرنگي سرشار از آنتي اكسيدان است، يكي از با اهميت‌ترين انواع اكسيدان‌ها كه مقدار قابل توجهي از آن در اين ميوه يافت مي‌شود ليكوپن است. اين ماده از آسيب رساندن راديكال‌هاي آزاد به سلول‌هاي جلوگيري مي‌كند و بدين طريق خطر ابتلا به زوال عقل يا آلزايمر كاهش مي‌دهد. 
 
 
اين ماده لبني خنك يكي ديگر از منابع انرژي بخش است كه حاوي مقادير قابل توجهي پروبيوتيك است و نقش كليدي در سيستم هضم بدن ايفا مي‌كند. اين ماده پروبيوتيك تاثير شگرفي در ارتقا سطح انرژي بدن ايفا مي‌كند. 
 
 
 كلم گياهي است كه به حفظ انرژي كمك بسياري مي‌كند. ميزان بالاي پروبيوتيك موجود در كلم موجب هضم بهتر غذا در روده مي‌شود، بنابراين زماني كه غذاي شما راحت‌تر هضم مي‌شود شما انرژي كمتري صرف هضم مي‌كنيد، در نتيجه جسم و ذهني شاداب‌تر خواهيد داشت. 
 
اين ادويه خوش آب و رنگ حاوي مقدار قابل توجهي كوركومين است، ماده‌اي كه بر اساس تحقيقات انجام شده به افزايش قدرت حافظه، شبيه‌سازي ژن‌هاي عصبي و ساخت سلول‌هاي جديد مغز كمك مي‌كند. علاوه بر اين، با كاهش التهاب‌هاي مغز از ابتلا به آلزايمر جلوگيري مي‌كند. 
 
 
نيترات يكي از موادي است كه به وفور در اسفناج يافت مي‌شود، اين عنصر جريان گردش خون را افزايش و به دنبال آن نحوه عملكرد مغز را بهبود مي‌بخشد. به علاوه، جلوگيري يا به تعويق انداختن زوال عقل و محافظت از سلول‌ها در برابر سرطان از ديگر فوايد اسفناج است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: