کد خبر: ۷۵۷۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - 2015September 02
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد؛
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، بر ضرورت کاهش استفاده از نمک در فرآورده های غذایی تاکید کرد و گفت: باید در یک حرکت پلکانی، کاهش ۵۰ درصدی نمک در محصولات غذایی را داشته باشیم.
به گزارش شفا آنلاین : دکتر رسول دیناروند در دوازدهمین همایش معاونین و مدیران غذا، تاکید کرد: علاوه بر امنیت غذایی سلامت غذایی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی از افزایش دو برابری میزان دقت و سرعت تشخیص سموم محصولات سلامت‌ محور در کشور خبر داد و گفت: با تجهیز آزمایشگاه ها، با یک تزریق بالغ بر ۱۹۰ نوع باقیمانده سموم همزمان تعیین و مشخص می‌شود در حالی که در گذشته تشخیص این سموم در حدود ۱۰۰ نوع بود.

دیناروند با بیان اینکه در زمینه اصلاح و تعدیل روغن های خوراکی در تمامی مواد غذایی، گفت: برنامه اصلاح و تعدیل روغن های خوراکی در تمامی مواد غذایی و با اولویت روغن های خوراکی در دستور سازمان غذا و دارو قرار دارد و در وهله اول قصد دارد اسیدهای چرب ترانس را به صفر رسانده و میزان اسیدهای چرب اشباع را در حد امکان تعدیل نماید اصلاح این دو شاخص می تواند تاثیر بسیار مهمی در ارتقاء سلامت مصرف کنندگان و جامعه داشته باشد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: تغذیه سالم همراه با مواد غنی و مغذی، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین می کند، باعث می شود تا هزینه های درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضا آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد. بنابراین، یکی از اهداف اصلی نظام های سلامت در هر جامعه ای، سلامت مواد غذایی است که در برنامه غذایی مردم قرار دارد.

وی تصریح کرد: در صورتی كه هموطنان با آگاهی و با توجه به رژیم غذایی و حساب شده اين محصولات را مصرف كنند با مشكل خاصي مواجه نمی شوند.

دیناروند بحث آموزش از طریق رسانه ها به ویژه صدا و سیما را پراهمیت دانست و گفت: سازمان غذاو دارو در این راستا اقدامات خوبی انجام داده و تلاش می کند از طریق رسانه ها آموزش لازم را به هموطنان بدهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: