آرد : یک و نیم پیمانه
پودرکاکائو : 3 قاشق غذاخوری
شکر : یک پیمانه
جوش شیرین : یک قاشق چای خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
سرکه سفید : یک قاشق چای خوری
روغن : 5 قاشق غذاخوری
آب : یک پیمانه
وانیل : کمی
فر را روی 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب مناسب را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
مواد خشک را در قالبی که چرب کرده اید، با هم مخلوط کنید.
در بین مواد خشک مخلوط شده 2 حفره کوچک و یک حفره بزرگ ایجاد کنید.
در یکی از حفره های کوچک سرکه و وانیل و در حفره بزرگ روغن مایع بریزید.
سپس روی تمامی مواد آب بریزید و با دست هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
کیک را به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید.
روی کیک را می توانید به دلخواه تزیین کنید.