دکتر شهره بهروزی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن بیان این مطلب اظهارکرد: از طرفی دیگر کمبود اسید فولیک موجب افزایش خطر ابتلا به بعضی از انواع سرطان همچون سرطان معده و کاهش قابل ملاحظه تعداد اسپرم در مردان می شود که امکان ناباروری در آنها نیز وجود دارد.
منابع خوب و مفید اسید فولیک
وی ادامه داد: منابع خوب و مفید اسید فولیک شامل سبزیجات از جمله اسفناج؛ بروکلی و کاهو؛ لوبیا؛ نخود فرنگی و عدس می باشد.
متخصص زنان و زایمان همچنین افزود: میوه هایی مانند لیمو،موز، طالبی، هندوانه، طالبی، پرتقال، کیوی و انبه، زرده تخم مرغ، شیر، دانه های آفتاب گردان و حبوبات نیز از دیگر منابع تامین این ویتامین به شمار می روند.
وی تأکید کرد: البته زنان حامله در این دوران نباید از جگر و قلوه استفاد نمایند.
میزان مصرف اسیدفولیک
به گفته وی میزان پیشنهادی مصرف اسیدفولیک شامل اسیدفولیک موجود در خوراکی ها و مکمل ها برای سنین مختلف عبارت است از:
صفر تا 6ماهگی 65 میکروگرم در روز
7 تا 12 ماهگی 80 میکروگرم در روز
1تا 3 سالگی 150میکروگرم در روز
4تا8سالگی 200میکروگرم در روز
9تا13 سالگی 300میکروگرم در روز
14سال به بالا 400میکروگرم در روز
زنان حامله 600میکرو گرم در روز
زنان شیرده 500میکروگرم در روز