کد خبر: ۶۸۶۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۴ - 2015July 07
شفا آنلاین>تغذیه>مصرف نان‌های سبوس‌دار در وعده‌های افطار و سحر کمک زیادی در کاهش تشنگی در ماه رمضان می‌کند.
به گزارش شفا آنلاین، پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزه‌داران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نان‌های سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نان‌های سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند.

وی افزود: این نان‌ها به دلیل داشتن فیبر فراوان می‌توانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد.

این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزه‌داران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده می‌شود یبوست است که مصرف این نان‌ها و میوه‌های دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات می‌تواند در کاهش آن موثر باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: