شفاآنلاین:سلامت >پژوهشگران با استناد به نتایج تازه ترین یافته هایشان ازمردم خواستند برای دم کردن چای ،آب سرد شده کتری را به هیچ عنوان نجوشانند.
به گزارش
شفاآنلاین،
بارها اتفاق میافتد که برای درست کردن چای آب کتری را پس از جوش آمدن
خاموش کنید و پس از مدتی فراموش خواهید کرد که از آن استفاده کنید و مجدد
مجبور به جوشاندن آن هستید.
باید این هشدار را جدی بگیرید که برای دفعه بعد از انجام این کار دست
بردارید، چرا که آب مجددجوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی میشود که سلامتی
را تهدید میکند باید گفت که با این کار ترکیبات خطرناکی در آب جوش
انباشته میگردد، به جای آنکه از این مواد پاکسازی کردند از این دست
ترکیبات میتوان به آرسنیک،نیترات و فلورید اشاره کرد.
نمک کلسیم از جمله ترکیباتی است که با این کار در آب انباشته شده و
ایجاد سنگ کیسه صفرا میکند و در صورت مصرف بیش از حد این آب بروز سنگهای
کلیوی را نیز به همراه خواهند داشت.
نیترات
یک ماده سمی است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار
میگیرد ترکیبات نیترات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل
میگردد گفتنی است که این ماده به شدت سرطان زا بوده و انواع سرطانها را
شامل میگردد.
آرسنیک نیز یک ماده مسموم کننده میباشد که مصرف طولانی مدت
آبهای دوباره جوشیده باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماریهای
قلبی، مشکلات عصبی و حتی ناباروری میشود.
جذب فلوراید بالا نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی میشود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر شناختی میگردد.
برای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب بریزید و بجوشانید.
می توان از اب جوشیده برای مصارفی مانند ریختن در اتو بخار و شستن ظروف استفاده کرد