شفا آنلاین>سلامت>با اصلاح عادات غذایی در حدود 40 تا 60 درصد بیماریها و نارساییهای کلیوی قابل پیشگیری بوده و بیماری بسیاری از افراد مبتلا نیز با این راهکار قابل درمان و کنترل است.
به گزارش شفا آنلاین،حسام فیضالله زاده فوق تخصص اورولوژی گفت:
درصد بالایی از مبتلایان به بیماریهای کلیوی، در نتیجه الگوهای نامناسب
زندگی دچار این بیماریها شدهاند و متاسفانه تعداد افرادی که به دلیل نوع
تغذیه خود دچار بیماری کلیه شدهاند، در حال افزایش است.
وی
با بیان اینکه مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، حاوی نمک بالا و بسیار شیرین
به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم موجب ابتلا به بیماریها و نارساییهای
کلیه میشوند، افزود: به عنوان مثال نمک زیاد موجب فشار خون بالا و مواد
شیرین موجب دیابت میشوند و این دو بیماری از عوامل اصلی ابتلا به
بیماریهای کلیه است.
فیضالله
زاده تاکید کرد: با اصلاح عادات غذایی در حدود 40 تا 60 درصد بیماریها و
نارساییهای کلیوی قابل پیشگیری بوده و بیماری بسیاری از افراد مبتلا نیز
با این راهکار قابل درمان و کنترل است.
وی
خاطرنشان کرد: دیابت و فشار خون بالا در مجموع عامل نزدیک به 60 درصد
بیماریهای کلیه است و با اصلاح عادات غذایی میتوان از بروز این دو بیماری
و در نتیجه ابتلا به بیماریها و مشکلات کلیوی که متاسفانه روز به روز در
حال گسترش است، تا حد زیادی کاست.
فیضالله زاده گفت: علاوه بر موارد فوق باید مراقب سایر علل افزایش دهنده خطر ابتلا به بیماری کلیه نیز بود.
وی
افزود: مصرف خودسرانه و بیش از اندازه مسکنها و داروهای ضد درد نیز نقش
بسیار مهمی در افزایش خطر بیماریهای کلیه دارند، به طوری که حدود یک چهارم
موارد این بیماریها قابل انتساب به مصرف مسکنها است.