کد خبر: ۶۶۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 18
شفاآنلاین:سلامت>تغذیه>مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اجرای طرح ارزیابی خطر M۱ در شیر با مشارکت سازمان جهانی بهداشت خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین :  دکتر هدایت حسینی گفت: پیش نیازاین طرح در سال ۹۳ فراهم شد و امیدواریم برای اولین بار در کشور یک ارزیابی خطر علمی درباره آفلاتوکسین M۱ در شیر انجام بدهیم

وی با بیان اینکه نظارت بر عدم استفاده از چربی های گیاهی در لبنیات همچنان ادامه خواهد داشت تصریح نمود: نیاز است آزمایشگاه های کنترل استانی هم به بحث آفلاتوکسین M۱ ورود کنند و در برنامه هایی که تدوین خواهند نمودبر افزایش مراکزی که بتوانند چربی های گیاهی را در فرآورده های لبنی شناسایی می کنند اهتمام بیش از پیش داشته باشند.

مدیرکل نظارت وارزیابی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با ابراز خرسندی از توانمندی های موجود در آزمایشگاه های کنترل پیشنهاد داد: آزمایشگاه هایی از قطب های ۱۰ گانه مستقر شوند تا با تکیه بر آنها بتوان طرح تحول سلامت در بحث شیر را انجام داد.

مهر

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: