وی با بیان اینکه اعتیاد از مواد سنتی به سمت مخدرهای جدید و صنعتی پیش رفته است، افزود: امروز ۲۴ درصد جامعه نیازمند روانپزشک هستند تا در مسیر درمان قرار گیرند.
محسنی بندپی با اشاره به آمار ۴۰۰ هزاری معلولان روستایی، تصریح کرد: درصددیم با آموزش توانمندی علمی و تخصصی به این عزیزان سطح آگاهی آنها را افزایش داده و در نتیجه کیفیت زندگی معلولین و توانخواهان را ارتقاء بخشیم و از محدودیت های آنها بکاهیم.
در ادامه این دیدار آیت الله «سید یوسف طباطبایی نژاد» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان به خدمات شهید فیاض بخش برای راه اندازی بهزیستی اشاره کرد و گفت: لازم است با برنامه ریزی صحیح از موازی کاری بین کمیته امداد و بهزیستی به طور جدی پرهیز شود.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان با تاکید بر اینکه بهزیستی باید از معلولان حمایت کند و بودجه خود را صرف فقرا نکند، افزود: کمک به فقرا از وظایف کمیته امداد است و بهزیستی باید به امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی و معلولیت ها بپردازد؛ چراکه کمک بهزیستی به فقرا اشتباه و غلط است و اگر این غلط را اصلاح کنیم یک قدم به جلو پیش رفته ایم.
وی به اهمیت تقویت بودجه بهزیستی اشاره کرد و گفت: لازم است بیش از پیش به امر مناسب سازی ادارات، مکان های عمومی و معابر پرداخته شود؛ چراکه مناسب سازی از احتیاجات اولیه معلولان است و این عزیزان برای عبور و مرور در معابر و انجام کارهای روزانه خود نیز دچار مشکل هستند.
آیت الله طباطبائی نژاد با بیان اینکه در شهر مکه طراحی اولیه برای افرادی که با ویلچر عبور و مرور می کنند انجام شده، در پایان یادآور شد: متاسفانه در کشور ما این موضوع مورد غفلت واقع شده است؛ چنانکه شهرداری ها موظف به طراحی و ساخت محل عبور و مرور معلولان در سطح شهر می باشند و بهزیستی نیز باید بر این امر نظارت کند تا در صورت تخلف برخورد جدی شود.