کد خبر: ۶۴۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 09
شفا آنلاین>تغذیه>طبق آخرين پژوهشهاي پزشکي که درشماره جديد نشريه Advances in Food and Nutrition Research وجوددارد بعد از اينکه غذا خورديم اگر ،کيوي ميل کنيم دچار نفخ نمي شويم و غذا به راحتي هضم ميشود.
به گزارش شفا آنلاین،طبق آخرين پژوهشهاي پزشکي که درشماره جديد نشريه Advances in Food and Nutrition Research وجوددارد بعد از اينکه غذا خورديم اگر ،کيوي ميل کنيم دچار نفخ نمي شويم و غذا به راحتي هضم ميشود. اکنون در اين بخش درباره ساير فوايد کيوي که در اين نشريه بتازگي منتشر شده است اطلاعاتي را کسب ميکنيم.

تحقيق جديد مرتبط با ميوه هاي ترش مزه و هضم بهتر و کاهش احساس سيري و ناراحتي بعد از صرف غذا  بود.

دانشمندان دريافتند اکتينيدين ترکيب منحصر به فرد کيوي به شکستن پروتیین  هاي موجود در گوشت قرمز، لبنيات و ماهي کمک مي کند.

 سرپرست اين تحقيق دکتر  l kaur از دانشگاه مسي در نيوزلند اظهارکرد: با افزايش پروتیین  گوارشي بعد از خوردن کيوي ميزان  پروتیین  کم روده افزايش مي يابد و بر  پروتیین  کل بدن نيز موثر است. 

هضم سريع و کامل  پروتیین  هاي غذا به دليل آنزيم منحصر به فرد موجود در کيوي رخ مي دهد و فقط آنزيم منحصر به فرد کيوي حتي اگر ديگر  پروتیین هاي گوارش موجود نباشد موجب گوار  پروتیین  هاي موجود در غذا بخصوص غذاهایی  مانند ماست، پنير، ماهي تن و تخم مرغ خام مي شود. به همين دليل بعد از صرف وعده هاي غذايي مواد غني از  پروتیین  کيوي راه حل مناسبي براي هضم خواهد بود.

محققان اظهارکردند: ويتامين C کيوي از پرتقال نيز بيشتر است.

آنها اعلام کردند: نتايج اين تحقيق روشن است که مصرف کيوي سبز رنگ موجب افزايش آنزيم هاي گوارشي بخصوص در معده مي شود و خالي شدن سريع معده به دليل وجود اکتينيدين موجب کاهش احساس پري و نفخ بعد از صرف غذاهایی  غني از  پروتیین مي شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: