شفاآنلاین :سلامت >جامعه پزشکی >تغذیه >براساس اعلام محققان علوم پزشکی در اروپا ، مصرف غذای شور، بلوغ را به تاخیر می اندازد.
به گزارش
شفاآنلاین، بر اساس این مطالعه که نتایج آن در کنگره غدد
درون ریز اروپا در دوبلین ارائه شد، رژیم غذایی غربی که سرشار از نمک است،
در موش های آزمایشگاهی، بلوغ را به تاخیر می اندازد.
دانشمندان می گویند غذای شور، بلوغ را به تاخیر می اندازد و این تاخیر، به
نوبه خود، مشکلات رفتاری، استرس و کاهش میزان باروری را سبب می شود.
بررسی های اخیر سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد مردم سراسر جهان، بیشتر از حد نیاز، نمک مصرف می کنند.
سازمان بهداشت جهانی، مصرف روزانه 5 میلی گرم نمک را برای بزرگسالان توصیه می کند.
سدیم در گروه وسیعی از غذاها، از جمله شیر و تخم مرغ وجود دارد.
مصرف نمک، از جمله عوامل خطرزا در تشدید فشار خون نیز محسوب می شود.