خضری، با بیان اینکه اگر بیمهها زیربار پوشش هزینههای درمان ناشی از افزایش تعرفههای حوزه سلامت نروند به طور حتم فشار زیادی بر بیماران تحمیل خواهد شد، به خانه ملت گفت: شورای عالی بیمه هر ساله متعهد میشود که تعرفههای حوزه سلامت را تحت پوشش قرار دهد بنابراین میتوان امید داشت که بخش اعظمی از فشار مالی از دوش بیماران برداشته شود.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: اگر شورای عالی بیمه زیر بار پوشش خدمات بیمهای تعرفههای حوزه سلامت نرود بیماران آسیب زیادی میبینند چراکه با توجه به افزایش تعرفههای حوزه سلامت به سهم هزینههای پرداختی از جیب مردم افزوده میشود.
خضری یادآور شد: اما با توجه به اینکه ریاست شورای عالی بیمه را وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برعهده دارد و میزان افزایش تعرفهها نیز از سوی این شورا به تصویب میرسد لذا همراهی بیمهها در کمک به حوزه سلامت اجتنابناپذیر است.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس نهم، ادامه داد: اما نکته قابل تامل آنجا است که بیمهها بیشتر تعرفههای بخش دولتی را متقبل میشوند و تعرفههای بخش خصوصی همواره با کمبود حمایتهای بیمهای روبرو است که برای جبران آن لازم است بیمههای تکمیلی همراهی لازم را داشته باشند.
خضری تاکید کرد: در سال گذشته بیمههای تکمیلی بر اساس سال 92 پرداختی داشتند که این مهم نشان دهنده ضعف عملکرد این بیمهها است، از سویی دیگر اگر بیماری تحت پوشش بیمه تکمیلی نیز نباشد باید در بخش خصوصی همه هزینهها را از جیب بپردازد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت سیاستگذاری وزارت بهداشت در حوزه بیمهها، خاطرنشان کرد: در اغلب کشورهای پیشرفته دنیا وزارت بهداشت سیاستگذاری میکند و وزارت رفاه این سیاستها را به اجرا در میآورد که در این میان بیمهها نیز بر اساس رویکرد خود فعالیت میکنند لذا اگر چنین اقدامی در کشور عملی شود میتواند به مدیریت یکپارچه در حوزه بیمه ها کمک کند.
تسنیم