کد خبر: ۶۱۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 06
شفاآنلاین_اجتماعی>سلامت>خوردن حشرات که امید متخصصان تغذیه برای جلوگیری از قحطی در قرن‌های آینده در زمین است دارای زوایای آشکار و پنهان در خصوص سلامت انسان‌ها است.

به گزارش شفاآنلاین،کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود پی‌ بردند خوردن حشرات نمی‌تواند یک جایگزین برای گوشت قرمز باشد.

 
گفتنی است، با وجود پروتئین و انواع مواد مغذی در انواع حشرات و علاقه‌مند بودن برخی افراد در کشور‌های مختلف به خوردن آن‌ها کارشناسان حشرات را جایگزین گوشت، مرغ و ماهی نمی‌دانند.
 
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، بحث جایگزینی حشرات به جای پروتئین‌های حیوانی در سال‌های اخیر به خاطر افزایش جمعیت جهان و بروز گرسنگی و فقر جهانی بسیار گسترش یافته است، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهند این جایگزینی نمی‌تواند نیاز انسان به گوشت را جبران کند.
 
 
تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد،‌ رژیم غذایی انسان و مواد غذایی که او حتماً باید در رژیم خود رعایت کند بسیار پیچیده‌تر از تصورات قبلی است.
 
 
در حال حاضر مزارع بزرگ کشت ملخ و جیرجیرک در برخی کشور‌ها وجود دارد و آن‌ها به صورت تخصصی رشد داده شده تا یک جایگزین برای غذا باشند.
 
کارشناسان تخمین می‌زنند تا سال 2050 جمعیت جهان به بالای 9 میلیارد نفر برسد و آنگاه فشار زیادی بر روی محیط زیست جهانی برای تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم در کشورهای مختلف جهان وارد شود.
 
کارشناسان علاوه بر وجود تغییرات در ساختار زنجیره ژنتیکی حشرات و اثر آن بر بدن انسان عواملی مانند عدم علاقه انسان‌ها به خوردن این نوع مواد غذایی را نیز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش روی این طرح در آینده می‌دانند.
 
شفانیوز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: