یک متخصص آسیبشناسی سلولی ضربه زدن به سر حیوان هنگام ذبح کردن را بسیار اشتباه دانست و افزود: هنگامی که به سر حیوان ضربه وارد میشود، هورمونهایی ترشح میشود که به شدت برای بدن مصرف کننده مضر است.
اکبری افزود: برای کشتن حیوان برخی افراد از وسایل الکتریسیته استفاده میکنند و با بیحس کردن حیوان را ذبح میکنند در حالی که دستور شرع بریدن زیر گلوی حیوان است که از لحاظ علمی ثابت شده است که این کار باعث میشود تا استرس کمتری به حیوان وارد شود.
کشته شدن حیوانات با گاز Co در برخی کشتارگاهها
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ از کشته شدن حیوانات با گاز Co در برخی کشتارگاهها خبر داد و اظهار کرد: متاسفانه مشاهده شده که در برخی کشتارگاهها به حیوان گاز دی اکسید کربن تزریق میکنند و با حالت خفگی، حیوان را سر میبرند که از لحاظ علمی این اقدام باعث میشود تا گاز Co به هموگلوبین بدن بچسبد و یک رنگ صورتی مانند به رنگ گوشت ایجاد شود که برای بدن مضر است.
اکبری با بیان اینکه این گونه کشتارها باعث میشود تا خون کمتری از بدن حیوان خارج شود به بسیج پزشکی گفت: وقتی به شکل اسلامی و درست حیوانی ذبح نمیشود این خود موجب میشود تا خون زیادی در بدن حیوان تجمع پیدا کند که هم از لحاظ اقتصادی برای سودجویان به صرفه است و هم سلامت گوشت به خطر میافتد و ایجاد بیماری میکند.
این دانشیاردانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ویژگیهای ظاهری گوشت سالم خاطرنشان کرد: یک گوشت قرمز نباید رنگ قرمزغیر طبیعی، صورتی، سبز، تیره و کدر داشته باشد.
تسنیم