به گزارش شفا آنلاين،هر چند که گزارشها از آن حکایت دارد که تا سال 97 ظرفیت پذیرش اموات را دارد اما باز هم نگرانی از کمبود جا همواره وجود داشته است و این نگرانی درباره قطعه های خاص همچون هنرمندان و نام آوران بیشتر.
قطعه هنرمندان از ابتدای شکل گیری در دهه 70 با ظرفیت یکهزار قبر به صورت دوطبقه برای خاکسپاری هنرمندان کشور آماده شد و تدفین در آن تنها با مجوز معاونت هنری وزارت ارشاد و برای درگذشتگان از جامعه هنری- علمی و به صورت کاملا رایگان انجام میشد.
اما چندی است که وزارت ارشاد اسلامی با ارسال نامهای از خانواده هنرمندان متوفی اجازه میخواهد که برای مرحومشان همسایه بیاورد. نازیلا حافظی، فرزند فریدون حافظی -موسیقیدان و نوازنده تار- یکی از این خانوادههاست که علیرغم اعتراض و انتقاد، با این موضوع موافقت کردهاند...
اکبر توکلی نژاد، مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) با تاکید بر اینکه این سازمان از ابتدا در خصوص قطعه هنرمندان نقش تصدی گری داشته است، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام تصمیمگیری ها را در خصوص دفن اموات در این قطعه ها را انجام میدهد.
وی با اشاره به این که 1000 قبر از قطعه هنرمندان که از ابتدا دو طبقه تهیه شده بود، گفت: پس از تکمیل این 1000 قبر در چند ماه اخیر جلسه ای با معاون وزیر ارشاد اسلامی، نماینده بهشت زهرا(س) و شهرداری تهران در این خصوص داشتیم که گزینه هایی از جمله اختصاص قبر طبقه دوم به خانواده هنرمندان و یا فروش آن به خانواده و یا سایرین مطرح شد اما تنها به دلیل حفظ ماهیت این قطعه تمام گزینه ها رد شد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س)،ادامه داد: بر این اساس قرار شد با تایید وزارت ارشاد هنرمند دیگری در همان رشته در طبقه رویی آن قبر دفن شود و این اقدام در راستای حفظ ماهیت قطعه هنرمندان است و خانواده ایشان بهتر است در این امر وزارت ارشاد را یاری کنند.
توکلی نژاد با تاکید بر این که وزارت ارشاد برای دفن نفر دوم در قبر تصمیمگیری میکند، گقت: شهرداری تهران می توانست از راه فروش طبقه دوم درآمدی داشته باشد و حتی به خانواده هنرمند دفن شده بفروشند ، اما تنها به این دلیل که هویت قطعه هنرمندان حفظ شود، حاضر به این کار نشد این درحالی است که ما حتی پیشنهاد خرید قبر هنرمندان با رقمهای 200-300 میلیون بابت طبقه دوم هم داشتیم.
ایسنا