شفاآنلاین-مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، علاوه بر تنظیم پاسخ های التهابی بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های التهابی را تا حدود نصف کاهش می دهد.
![](/files/fa/news/1394/1/11/69870_771.jpg)
به گزارش شفاآنلاین،صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا 3، تاثیرات بسیار خوبی بر روی بدن
گذاشته و به خصوص پاسخ بدن به بیماری های التهابی را تسهیل می کند.
وی
با بیان اینکه روغن دانه کتان، گردو، سویا و ماهی حاوی مقادیر بالایی از
امگا 3 هستند، تاکید کرد: مصرف مواد غذایی حاوی امگا 3، علاوه بر تنظیم
پاسخ التهابی بدن، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری های التهابی را تا
حدود نصف کاهش می دهد.
کمالوند افزود: اثرات اسیدهای چرب امگا 3
در بیماری های التهابی به خوبی مشخص شده است و مصرف مواد غذایی حاوی امگا
3، موجب تنظیم پاسخ های التهابی صادر شده در بیماری های التهابی و
روماتولوژی می شود.
وی خاطرنشان کرد: در واقع امگا 3 خاصیت
ضدالتهابی بسیار خوبی داشته و مصرف منظم ان همچنین پاسخ دستگاه ایمنی بدن
را به مواد خارجی و حساسیت زا تسهیل می کند.