به گزارش شفاآنلاین،دکتر محمد میرزابیگی افزود: سند عرضه و تقاضا به آن معنا است که تعداد دانش آموختگان رشته پرستاری دانشکده های سراسر کشور با تعداد نیازهای جامعه به پرستاران همخوانی داشته باشد.
وی ادامه داد: شرایط کنونی بگونه ای است که در یک نقطه کشور، دانشکده های پرستاری دولتی و آزاد و موسسه های دیگر به تربیت پرستار اقدام می کنند و این تربیت همزمان پرستار، موجب ایجاد نیروی مازاد و بیکار شدن آنان می شود.
میرزابیگی با بیان اینکه این وضعیت، اغلب در شهرستان های کوچک وجود دارد، افزود: اغلب این پرستاران زن بوده و می خواهند کنار خانواده و در شهر خود مشغول کار شوند، اکنون تعداد اینگونه پرستاران کم است اما در آینده تربیت مازاد نیروی پرستار در نقاطی که به نیرو نیاز ندارند، می تواند مشکل ساز شود و با بیکاری پرستاران در آن مناطق روبرو شویم.
معاون وزیر بهداشت گفت: این شرایط در حالیست که همزمان در تهران و مراکز استان ها به شدت با کمبود نیروی پرستار مواجه هستیم.
میرزابیگی یادآور شد: سند عرضه و تقاضا به آن معنا است که تربیت نیروهای پرستار با توجه به جمعیت، تعداد تخت و نیاز نقاط مختلف کشور، انجام شده و سیاست های تربیت نیرو با توجه به سیاست های دانشگاه های علوم پزشکی هر منطقه تنظیم شود تا دچار تورم یا بیکاری نیروی کار پرستاری نشویم.