وی با بیان اینکه به طور کلی دو نوع سقط وجود دارد ادامه داد: یکی از انواع سقط ها به طور ناخواسته صورت می گیرد که در بیشتر مواقع به علت مشکلات جنینی و عدم تحمل و توانایی جنین است . نوع دیگر سقط هایی است که به خواست خود فرد انجام می شود ودر اغلب موارد به علت باردار شدن در زمانی خارج از انتظار زوج وخانواده بوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شهید بهشتی اضافه کرد: در خیلی از مواقع نیز یک باروری ناخواسته زمانی اتفاق می افتد که خانوداه فرزندی داشته وخواستار آن بوده که با برنامه ریزی صاحب فرزند دوم شود و حال که خارج از برنامه ریزی باردار شده است تصمیم به سقط می گیرند.
وی افزود: در بعضی موارد نیز فرزند اول دچار نقص و معلولیتی شده است و والدین از ترس آنکه فرزند دوم هم دچار نقص و معلولیت نشود جنین ناخواسته خود را سقط می کنند.
عضو گروه ژنتیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شهید بهشتی درپاسخ به این سوال شفاآنلاین که نوع گروه خونی به چه میزان در میزان شباهت کودک به والدینش تاثیر دارد خاطرنشان کرد: توزیع ژن های زوج بر روی جنین به طور کاملا تصادفی صورت می گیرد و هیچ تضمینی مبنی بر اینکه بتوان ژن را هدایت کرد تا تعداد ژن های پدر و یا مادر در کودک بیشتر شود وجود ندارد.
وی تاکید کرد: به طور کلی 50 درصد از ژن های هر فرزندی از طرف پدر و 50 درصد آن نیز از طرف مادر تامین می شود و در ارتباط با اینکه کدام یک از کروموزوم ها و یا بسته های ژنومیک از لحاظ منشاء پدری و مادری منتقل می شود یک مسئله کاملا اتفاقی است.