دکتر اعتصامی از تدوین سند عملیاتی سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: این سند به زودی ابلاغ میشود و بعد از ابلاغ نیز برای دریافت نظرات و دیدگاههای شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی جلسات کارشناسی برگزار میکنیم.
وی با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی در راستای گفتمان سازی در رابطه با اقتصاد مقاومتی تلاش میکند، افزود: در این رابطه تا کنون دو جلسه برگزار کرده ایم و جلسه سوم نیز طی روزهای آینده برگزار میشود و ما برای گفتمان سازی در رابطه با اقتصاد مقاومتی فعالیت میکنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی توجه به اقتصاد مقاومتی را از نیازها و اولویتهای کشور برشمرد و اظهار داشت: با افزایش درآمد در جامعه توقعات مصرف کنندگان بالا میرود و برای اقشار مردم و مصرف کنندگان توقع ایجاد میشود و بعد از کاهش درآمد، توقعات مصرف به آسانی کم نمیشود و مصرف به دلیل توقعات و انتظارات میل به کاهش ندارد.
دکتر اعتصامی بروز این مشکلات را ناشی از نوع مدیریت کشور دانست و گفت: سازمان تأمین اجتماعی نیز در این رابطه با مسائلی روبرو میشود و برای رفع مشکلات و عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی و اصلاح نگرش مردم یکی از مهمترین راهکارها است.
حمیدرضا اشراقی، مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان نیز در این نشست از برگزاری جلسات مختلف با کارفرمایان برای آگاهی از نقطه نظرات و دیدگاههای آنان خبر داد و گفت: در ارتباط با کارفرمایان جلسات مختلفی تشکیل شده است و بعد از برگزاری چند نشست کلی در حال حاضر جلساتی با معاونتهای مختلف سازمان در رابطه با موضوعات تخصصی هر معاونت برگزار می شود.
اشراقی اظهار داشت: در این جلسات موضوعاتی از قبیل پرداخت دیون دولت به سازمان، برخورد کارکنان واحدهای اجرایی سازمان با ارباب رجوع ، ایجاد تعهدات جدید برای سازمان از طریق مصوبات و قوانین مختلف، عدم ابلاغ به موقع برگه های بدهی و قوانین مختلف مرتبط با حوزه مختلف سازمان تأمین اجتماعی مطرح میشود.