کد خبر: ۴۵۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۳ - 2014December 23
شفا آنلاین:بهترین خاصیت این گیاه خوش رنگ و خوش طعم، هضم سریع چربی است.
به گزارش شفا آنلاین،مسعود حیدریان متخصص طب سنتی  گفت: هل سبز یکی از ادویه‌های گرم و خوش طعم است و معمولا در طب سنتی از جوشانده این گیاه خوش طعم در بهبودی برخی بیماری‌ها به افراد توصیه می‌شود.

وی افزود: بهترین خاصیت ممکن این گیاه خوش رنگ و طعم و هضم سریع چربی‌ها است و معمولا مشکلات گوارشی را درمان می‌کند، درمان نفخ، قولنج و اسهال از درمان‌های بارز مصرف هل محسوب می‌شود.

وی اذعان داشت: تمام گیاهان موجود در طبیعت خاصیت درمانی دارند و معمولا روغن گیاهی و خوراکی هل برای ضد عفونی کردن بسیار خوب است و این گیاه سبز رنگ در برخی موارد می‌تواند باعث بهبودی گلو درد نیز شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: