شفا آنلاین:بهترین خاصیت این گیاه خوش رنگ و خوش طعم، هضم سریع چربی است.
به گزارش شفا آنلاین،مسعود حیدریان متخصص طب سنتی
گفت: هل سبز یکی از ادویههای گرم و خوش طعم است و معمولا در طب سنتی از
جوشانده این گیاه خوش طعم در بهبودی برخی بیماریها به افراد توصیه میشود.
وی
افزود: بهترین خاصیت ممکن این گیاه خوش رنگ و طعم و هضم سریع چربیها است و
معمولا مشکلات گوارشی را درمان میکند، درمان نفخ، قولنج و اسهال از
درمانهای بارز مصرف هل محسوب میشود.
وی اذعان
داشت: تمام گیاهان موجود در طبیعت خاصیت درمانی دارند و معمولا روغن گیاهی و
خوراکی هل برای ضد عفونی کردن بسیار خوب است و این گیاه سبز رنگ در برخی
موارد میتواند باعث بهبودی گلو درد نیز شود.