به گزارش شفا آنلاين،محققان دانشکده پزشکی هاروارد آمریکا اعلام کردند اگر روغن کرچک با روغن هسته انگور و روغن بادام ترکیب شود، اثربخشی بیشتری در کاهش درد دارد.
روغن کرچک از دانه های گیاهی کرچک گرفته می شود و قرن هاست که برای مصارف دارویی در ایران، چین، رم، یونان، آفریقا و مصر استفاده می شود. معمولا روغن کرچک به عنوان ملین در درمان یبوست استفاده می شود ولی در برخی کشورها یک طعم دهنده محبوب است.
این روغن علاوه بر کاهش التهاب و درد مفاصل، در بهبود عضلات و گردش خون نیز موثر است. خواص ضد ویروسی، ضد باکتری و ضد قارچی نیز از دیگر خواص این دارو محسوب می شوند.
در یک آزمایش بالینی در سال ۲۰۱۱ میلادی، روغن کرچک به عنوان بخشی از یک برنامه درمانی برای ۷۳ فرد مبتلا به آرتریت روماتویید مورد استفاده قرار گرفت. در این مطالعه ۱۵ روزه، هر روز به بیماران مقدار بسیار کمی از این روغن به همراه آب ولرم، برای مصرف خوراکی داده شد. پس از پایان دوره، خشکی مفاصل و درد بیماران تا ۴۸ درصد بهبود یافت.