به گزارش شفا آنلاین،مهدی لبیبی اظهار داشت: آمارهای رسمی بدون در نظرگرفتن طلاق عاطفی و توافقی روند صعودی طلاق را در جامعه نشان میدهند در واقع طبق آمار رسمی از هر 7 ازدواج، یک طلاق رخ میدهد که این امر نگران کننده است.
وی با بیان اینکه به بحران طلاق توافقی بیش از بیش باید توجه کنیم، گفت: طلاق توافقی برگرفته از فرهنگ غربی است که این امر راه را برای طلاق راحت کرده است و این موضوع باعث افزایش طلاق و مدگرایی میشود.
این جامعهشناس با بیان اینکه باید دلایل طلاق آسیبشناسی و راهکارهای کاهش طلاق در جامعه مطرح شود، افزود: رسانهها باید با مطالبی در خصوص ازدواج آسان و مهارتهای زندگی بتوانند در کاهش طلاق مؤثر واقع شوند همچنین صدا و سیما با پخش سریالهای متفاوت زندگی بدون اختلاف و تنش را در جامعه رواج دهد و حس گذشت و انساندوستی را برای مردم فرهنگسازی کند.
لبیبی با بیان اینکه باید به دنبال کارگروه حل مشکلات زوجین در جامعه باشیم، اظهار داشت: نباید در بین زوجها خلأ عاطفی وجود داشته باشد. همه رفتارهای انسانی باید لذت و بار عاطفی داشته باشد؛ هنوز جامعه ما نسبت به دنیای غرب در وضعیت بهتری از نظر طلاق قرار دارد ولی این میزان هم زیاد است.
وی ادامه داد: باید زوجین و هر یک از اعضای خانواده به مشاوره روی آورند و بدانند که مشاوره در کاهش اختلافات نقش به سزایی دارد و میتواند به عنوان راهنما در کاهش اختلافات و طلاق برای زن و مرد محسوب شوند.
این جامعهشناس بیان کرد: نباید بگذارند طلاق توافقی در کشور به یک مد تبدیل شود. در واقع قضات در دادگاهها و همچنین مشاوران دادگاه باید در این زمینه سختگیری بیشتری در نظر گیرند چراکه امروزه زن و مرد به سوی طلاق توافقی روی میآورند.
لبیبی بیان کرد: قوانین مربوط به دادگاههای خانواده باید در تمام امور به خصوص طلاق توافقی قانون و موادی در راستای جلوگیری و مد شدن این امر وضع کنند.
تسنیم