وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جریمههای رانندگی از بازدارندگی لازم برخوردار نیست، افزود: بر اساس قانون از اول اردیبهشت بر اساس تورم باید جرایم رانندگی در کشور افزایش پیدا کرده و به روز شود.
وی با اشاره به اینکه قیمت بالای جرایم بازدارندگی دارد، اضافه کرد: در سه سال گذشته جرایم تغییری نداشته است.
احمدیمقدم به بالا بودن هزینه جرایم رانندگی در کشورهای دیگر اشاره کرد و افزود: در قطر جریمه عبور از چراغ قرمز 2000 دلار است و زندانی دارد در حالی که در ایران برای این تخلف جریمه تنها 100هزار تومان است.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه کاهش جرایم رانندگی نیاز به کار فرهنگی دارد، بیان کرد: برای کاهش جرایم رانندگی در کشور برنامههای فرهنگی مختلفی پیشبینی شده و در حال اجراست.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه در سال حدود پنج هزار سرقت در کشور اتفاق میافتد بیان کرد: سرقت به دلیل افزایش وقوع، شایعترین جرم در کشور محسوب میشود.
احمدی مقدم با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی مردم نقش مؤثری در وقوع جرم دارد تصریح کرد: با بهبود شرایط اقتصادی شاهد کاهش جرایم خواهیم بود و امیدواریم با فراهم شدن زمینه بهبود واحدهای اقتصادی شاهد کاهش جرایم باشیم.
وی گفت: بر اساس برآوردهایی که صورت گرفته مردم استان مرکزی رضایت مطلوبی از عملکرد نیروی انتظامی دارند. استان مرکزی در این زمینه جزو هشت استان برتر کشور است در حالی که این استان در سال های گذشته در ردههای میانه و پایینی در بین استانهای کشور در این زمینه بوده است.