کد خبر: ۳۷۷۳۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 19
شفاآنلاین :محققان علوم پزشکی در دانشگاه کانکتیکوت اعلام کردند روشی جدید ابداع کرده اند که با استفاده از آن می توان ژن های سازنده پروتئین ها در درون سلول های سرطانی را شناسایی کرد.
به گزارش شفاآنلاین ،محققان می گویند از این روش می توان برای ساختن واکسن های ضد سرطان بهره برد.
دکتر پرامول سریواستاوا و همکارانش در موسسه سلامت سرطان دانشگاه کانکتیکوت می گویند از این روش می توان برای جلوگیری از سرطان ها به خصوص سرطان تخمدان استفاده کرد.
این محققان در مقاله ای در شماره اخیر نشریه طب تجربی اعلام کردند چون سرطان تخمدان ، در کوتاه مدت به درمان جراحی و شیمی درمانی پاسخ می دهد ، تحقیقات خود را روی این سرطان متمرکز کرده اند.
دانشمندان می گویند برای مقابله با سرطان ، در ابتدا باید سلول های سرطانی را شناسایی کرد و بر این اساس با بررسی تغییرات ژنتیکی ، نوعی واکسن ساخت که مانع ابتلا به سرطان تخمدان شود.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، هنگامی که سلول‌ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می ‌دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت‌های سالم می ‌شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلول‌های سرطانی و تخریب سلول‌های بافت‌های سالم توده ‌ای به نام تومور ایجاد می‌شود.
اگر تومور به لایه‌‌ای محدود ختم شود و به سایر بافت‌ها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش ‌خیم (غیرسرطانی‌) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده می‌شود.
برخی از شکل های سرطان متاستاز (Metastasize) می‌کنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافت‌های بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت می‌کنند و تومورهای جدیدی را ایجاد می‌کنند.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.
مرگ ناشی از سرطان در سال دو هزار و پنج ، هفت میلیون و ششصد هزار نفر بوده است که سیزده درصد از کل پنجاه و هشت میلیون مرگ در سراسر جهان را به خود اختصاص می دهد.
بیش از هفتاد درصد از تمام مرگ های ناشی از کانسر در کشورهای کم درآمد یا با در آمد متوسط اتفاق می افتد .
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: