کد خبر: ۳۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 02
شفا آنلاین:زنان شاغلی که بارداری خود را عقب می‌اندازند خود را در لیست زنان دارای ریسک بالا برای بیماری قلبی- عروقی دوران بارداری قرار می‌دهند.
به گزارش شفا آنلاین، گلناز هوشمند متخصص قلب و عروق در کنفرانس بیماری‌های قلبی در بارداری گفت: ۲ درصد خانم های باردار به بیماری‌های قلبی- عروقی مبتلا می‌شوند. 
فرد به دلیل سابقه بیماری قلبی- عروقی در دوران بارداری می‌تواند به عارضه این بیماری دچار شود. 
 
وی افزود: زنان شاغلی که بارداری خود را عقب می‌اندازند در لیست زنان داری ریسک بالا برای بیماری‌های قلبی- عروقی در دوران بارداری قرار می‌گیرند. 
 
این متخصص قلب و عروق اظهار داشت: به افراد باردار نمی‌توان بسیار ساده توصیه کرد که به حاملگی خود پایان دهند در صورتیکه فرد به مشکلات قلبی مهمی چون شکنندگی آئورت مبتلا باشد نباید باردار شود، همچنین برای پایان دادن به بارداری مادر مبتلا به بیماری قلبی باید سابقه مرگ و میر ناگهانی در خانواده وی، مراجعات قلبی مادر به پزشک و وجود صدای اضافه در قلب بیمار را در نظر گرفت. 
 
داروهای قلب هنگام بارداری توصیه نمی‌شود 
بابک شریف کاشانی، متخصص قلب و عروق در کنفرانس بیماری‌های قلبی در بارداری بیان کرد: تغییرات دوران بارداری یک بار فیزیکی بر قلب مادر نیست بلکه تغییراتی در ساختار قلب و عروق وی به وجود می‌آورد این مشکلات می‌تواند برای مادر، مشکل‌زا شود. 
 
وی افزود: افزایش حجم خون مادر باردار و افزایش هارد‌ریت تمام مشکلاتی هستند که مادر در دوران بارداری بتواند آن را به طور طبیعی تحمل کند.
 
شریف کاشانی ادامه داد: زنان باردار به دلیل تپش قلب و تنگی نفس به متخصص قلب و عروق مراجعه می‌کنند شنیدن سوفلا‌ در هنگام معاینه قلب مادر باردار نگران کنند. 

 وی بیان کرد: ممکن است در اواخر دوران بارداری سایز دهلیزهای قلب مادر افزایش یابد، خوشبختانه به طور معمول در دوران بارداری مشکل قلبی را در بین مادران نمی‌بینیم مگر آنکه وی زمینه بیماری قلبی- عروقی را داشته باشد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: