کد خبر: ۳۵۴۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۵ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024December 16
محققان این پژوهش دریافته‌اند، خطر بروز این سرطان در افرادی که علاوه بر چای داغ، سیگار و الکل استعمال می‌کنند بسیار بیشتر است.

شفاآنلاین:سلامت> نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان داده است، نوشیدن چای داغ خطر ابتلا به سرطان مری را تا ۵ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین ،محققان این پژوهش دریافته‌اند، خطر بروز این سرطان در افرادی که علاوه بر چای داغ، سیگار و الکل استعمال می‌کنند بسیار بیشتر است.

به گفته پژوهشگران، نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی به ویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطان زا می‌کند و به همین علت در کشور‌هایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: