کد خبر: ۳۵۴۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024December 14
در نامه ای به استاندار مطرح شد:
دو سال ،راه اندازی دانشکده را با عَلَم کردن واژه جمعیت به تاخیر انداختند،‌ در حالی که همین زمان در شهر فردوس ، دولت سیزدهم با نصف جمعیت رامسر دانشکده پزشکی تاسیس نمود .

 
شفاآنلاین:سلامت> ستاد حامیان دانشکده علوم پزشکی وبهداشتی ،درمانی غرب استان مازندران _ (مرکزیت رامسر) در نامه ای خطاب به استاندار جدید مازندران ضمن بیان مهم ترین دغدغه های مردم در حوزه سلامت ،خواستار راه اندازی هر چه سریعتر دانشکده علوم پزشکی غرب استان با مرکزیت رامسر شدند.

به گزارش اختصاصی شفا آنلاین دراین نامه که نسخه ای از آن دراختیار این پایگاه خبری قرار گرفته آمده است:


به نام خدا
حضور استاندار گرانمایه جناب آقای دکتر یونسی  
سلام
با عرض شادباش بمناسبت انتصاب حضرتعالی بر کرسی استانداری مازندران .
ما شهروندان رامسری از این که یک شخصیت علمی آنهم در عرصه‌ پزشکی سکان استانداری را در دست گرفته بسیار مسرور و خشنودیم . 
خوشنودی ما از آن است که حضرتعالی را شخصیتی باتجربه ، قانون مدار ،حق طلب و قاطع معرفی کرده اند .
با عنایت  به سوابق گذشته حضرتعالی ، امید به اجرای  عدالت و قانون گرایی بیش از پیش در دلها زنده شده  و آرزومندیم مطالبه گری در مدار قانون  بیش از دوسال اخیر مردم غرب استان به ثمر نشسته و شاهد راه اندازی دانشکده علوم پزشکی غرب استان با مرکزیت رامسر باشیم . 

مطمئن هستیم که در خصوص این دانشکده  اطلاعات زیادی نزدتان هست اما فرصت را غنیمت شمرده و چند نکته را به استحضار حضرتعالی میرسانیم.

متاسفانه در چند سال اخیر نماینده عالی دولت در این شهرستان با حمایت برخی نه تنها پاسخگوی مطالبه گران نبوده بلکه با برخوردهای سلبی و معرفی دلسوزان منتقد به محاکم قضایی ، سعی در خاموش کردن  فریاد عدالتخواهی داشت که اگر نبود درایت قضات محترم ،  امروز شاهد درحبس بودن فرمانداران و مسئولین اسبق و  اعضای اصلی ستاد حامیان بودیم .

اینک چند نکته  را با حضرتعالی درمیان می‌گذاریم؛
نکته اول
در ادامه حمایت های بی شائبه خیرین این شهرستان در توسعه آموزش پزشکی و  پیگیری ها و مکاتبات ده ساله اخیر مدیران شهرستانی واستانی وتصویب دانشکده علوم پزشکی رامسر  توسط دکتر هاشمی وزیر اسبق بهداشت ومسکوت ماندن آن به جهت کرونا و.... سرانجام به استناد  نامه ۴۲۸ *پانزده اردیبهشت ۱۴۰۱*  دانشگاه علوم پزشکی مازندران  مبنی بر تصویب دانشکده علوم پزشکی غرب استان به مرکزیت رامسر در شورای گسترش وزارت بهداشت ، این نامه تا به حال اجرایی نشد .
نکته دوم
با توجه به مصاحبه ایرنا با عضو سابق  کمیسیون بهداشت مجلس در *خرداد۱۴۰۱* ،‌ دکتر محسنی نماینده سابق چالوس و نوشهر  مبنی بر تایید دانشکده علوم پزشکی غرب استان  به مرکزیت رامسر ،  راه اندازی دانشکده تا کنون به تاخیر افتاده است . 
نکته سوم
مردم رامسر می پرسند چه اتفاقی و چه مداخله ای صورت گرفت که مرکزیت رامسر بعد از چهار *شهریور ۱۴۰۱* به تنکابن تغییر یافت . ( مصوبه۲۸۷ )
نکته چهارم
چون این مصوبه ( ۲۸۷) غیر قانونی بود، با اعتراض مردم  و شرکت درکارزارالکترونیکی  دهها هزار نفری و ورود دستگاههای نظارتی( بازرسی نهادریاست جمهوری ) تنها سه ماه دوام آورد ودر *آذر ۱۴۰۱* مرکزیت تنکابن لغو شد. ( استناد  مصوبه ۲۸۸ شورای گسترش وزارت بهداشت )
نکته پنجم
متاسفانه وزارت بهداشت با توجه به لغو مصوبه ۲۸۷  و صدور مصوبه ۲۸۸ ،در برخی از مکاتبات اداری خود ،  همچنان از مصوبه ۲۸۷ استفاده می کند.  
آیا این یک اشتباه اداری است یا پشت ماجرا تخلفی صورت گرفته است ؟
 
نکته ششم
صدور ابلاغ سازمانی بعد یکسال از مصوبه ۲۸۸( مسئول راه اندازی ) واستناد نمودن به مصوبه ۲۸۷ ، توجیهی ندارد . مردم می پرسند آیا اشتباه اداری است یا اینکه  پشت ماجرا تخلفی صورت گرفته است ؟
نکته هفتم
لغو مرکزیت تنکابن به استناد مصوبه ۲۸۸ و نصب تابلوی های  غیر قانونی درسطح شهر تنکابن در سه سال اخیر توسط شهرداری و  فرمانداری که بااعتراضات متعدد مردم واقع شده  هنوز نسبت به جمع آوری آنها اقدامی صورت نگرفته است آیا پشت ماجرا کسی است .
نکته هشتم
باتوجه به پشتیبانی امام جمعه محترم رامسر از فریاد دادخواهی مردم و فصل الخطاب قرار دادن قانون ، متاسفانه مسئولین محترم در این دوسال به اجرای قانون تمکین نکرده اند .
نکته نهم
دو سال ، راه اندازی دانشکده را با عَلَم  کردن واژه جمعیت به تاخیر انداختند،‌ در حالی که همین زمان در شهر فردوس ، دولت سیزدهم با نصف جمعیت رامسر دانشکده پزشکی تاسیس نمود . 
نکته دهم
همه  ۵۲ دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی مستقل کل کشور ،  دوشاخص مشترک دارند : ۱.  سابقه آموزشی ، ۲ . زیر ساخت
  یقینا تاسیس دانشکده در غرب مازندران از این امر مستثنی نیست.  باعنایت  به اینکه رامسر *تنها شهر* غرب استان است که دارای سابقه اموزشی از سال ۱۳۴۳آموزشکده بهیاری ،۶۴دانشکده پرستاری ،۸۷دانشگاه پزشکی پردیس  و با دهها میلیارد تومان سرمایه اموزش پزشکی دولتی وکمک خیرین باعث شد که هم اکنون  زیر ساختی سیزده هزار مترمربعی  ساخته شود چرا    این امر مهم در رامسر اجرایی نگردید .
نکته یازدهم
با توجه به مصوبه ۲۸۸ و لغو مرکزیت تنکابن ، متاسفانه مجلس  و دولت دربودجه ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ ،  بودجه را به نام تنکابن اختصاص دادند .
مردم قانون‌مدار رامسر می‌پرسند آیا این یک اشتباه اداری بوده  یا  کارخلاف قانونی صورت گرفته است ؟
 
 
 
نکته دوازدهم
پاسخ وزیر بهداشت به نماینده قائم شهر برای تاسیس دانشکده درآن شهر می تواند فصل الخطاب قانونی  باشد . ایشان نداشتن سابقه و نبودزیرساخت وسابقه  آموزشی را علت عدم موافقت اعلام نمودند .



در حالی که تنها شهر دارای سابقه آموزشی وزیرساخت در غرب استان رامسر می باشد   همچنان راه اندازی دانشکده در رامسر در هاله ای از ابهام است .
 
نکته سیزدهم 
زمان تبدیل موافقت اصولی به قطعی با توجه به قانون شورای انقلاب فرهنگی، حداکثر  یکسال می باشد . در حالیکه  دانشکده غرب با توجه به گذشت دوسال  ، هنوز بلاتکلیف است .
 
نکته چهاردهم‌
با توجه به گفتگوی تلفنی وزیر و اعلام تعیین تکلیف دانشکده توسط استانداراسبق ،‌ متاسفانه ، دو استاندار قبلی نخواستند به قانون استناد نموده و حق را به صاحب حق واگذار نمایند . 
نکته پانزدهم
متاسفانه ، دانشکده پرستاری رامسر با قدمت چهل ساله جز نادرترین دانشکده ها درکشور است که هنوز ، انتزاع وارتقا به دانشکده علوم پزشکی نیافته است . 
نکته شانزدهم
مسئولین ذی ربط کشوری ( استاندار اسبق ،رئیس سابق  دانشگاه مازندران دکتر غلامی ،‌ در ملاقاتهای حضوری) مرکزیت دانشکده  را با توجه به  قانون و قدمت آموزش پزشکی و هزاران میلیارد سرمایه موجود در حوزه آموزش پزشکی در رامسر حق مسلم رامسر می دانند اما 
در مقام عمل این اتفاق نمی افتد . 
 
شهروندان رامسری  ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای استاندار محترم وتیم همراه ، درخواست دارند  که حضرتعالی،  صرفا بر مبنای قانون به موضوع رسیدگی فرموده و دغدغه های چند ساله  مردم شهرستان را به پایان برسانید . 
در پناه حق باشید  . انشاا... 
 
ستاد حامیان دانشکده علوم پزشکی وبهداشتی ،درمانی غرب استان مازندران _ مرکزیت رامسر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: