آب: به مقدار لازم
برگ چای سفید: ۲ قاشق چایخوری
آب سرد را داخل کتری بریزید و بگذارید کم کم دمای آن زیاد شود اما نباید به جوش بیاید. بهترین دمای آب برای درست کردن دمنوش چای سفید بین ۷۷ تا ۸۵ درجه سانتیگراد است. در لیوان و یا قوری مناسب برگ چای را بریزید و آب داغ را روی آن بریزید. چای سفید باید یک تا ۵ دقیقه دم بکشد. رنگ چای سفید بسته به زمان دم کشیدن آن میتواند از زرد کمرنگ تا نارنجی کمرنگ تغییر کند.
به گزارش شفا آنلاین:اگر میخواهید چای سفید شما عطر و طعم قویتر و سنگینتری داشته باشد توصیه میکنیم زمان دم کشیدن را بیشتر کنید اما توجه داشته باشید که در این صورت مزه چای کمی به سمت تلخی میرود.
شما میتوانید این چای را ساده و یا با عسل میل کنید